Edasi paberil: avapeo pildigalerii ja video vestlusringist

Edasi paberajakirja esitlus. Vestlusring: Scott Diel, Rein Veidemann, Tiina Kaukvere, Ilmar Raag. I Foto: Iris Kivisalu

Esmaspäeval, 22. aprillil, esitles Edasi Vaba laval Telliskivi loomelinnakus Jazzkaar 2019 raames oma paberajakirja esimest numbrit. Ajakirja maht on 100 lehekülge ja ajakiri hakkab ilmuma kord kvartalis alates septembrist. Meie eesmärk on teha Eesti parimat kvaliteetajakirja, sellist, mida soovitakse alles hoida. Ajakirja, mis on Eestis puudu. Tere tulemast tutvuma ja – lugemiseni!

Avanumber annab ülevaate ajakirja sisust ja stiilist, siit leiab palju põnevaid arutlevaid artikleid erinevatel teemadel ühiskonnast, ettevõtlusest, kultuurist, elustiilist kokku rohkem kui 30 autorilt. Avanumbri pealugu on välispoliitika ekspert Kadri Liigiga. Suvisele numbrile kohaselt on välja pakutud mitmeid vaba aja veetmise võimalusi: 4 matkarada, mereäärsete toidukohtade giid, soovitused Euroopa jazzifestivalide osas ning valik üritusi Eestis kuude kaupa.

Alates mai algusest on ajakiri saadaval Lehepunkti müügipunktides üle Eesti, R-Kioskites ja suuremate toidukaupluste ajakirjandusletis. Ajakirja saab hakata tellima juulikuu jooksul.

Avapeo pildigalerii: Vaba lava 22. aprillil Jazzkaarel

Ajakirja esitlusüritusel toimus veebisaate “Edasi koos sõpradega” teine avalik lindistus, kus külalisteks olid välispoliitika ekspert Kadri Liik ja majanduseksepert Raivo Vare; Reigo Ahven vestles Jazzkaare eestvedaja Anne Ermiga ning Ilmar Raagi juhtimisel arutleti vestlusringis (Rein Veidemann, Tiina Kaukvere, Scott Diel) ajakirjanduse ja uue ajakirja teemal.

Vaata ka avapeol salvestatud veebisaateid:

“Edasi koos sõpradega” (Kadri Liik ja Raivo Vare) ja vestlusringi uue ajakirja teemal (Ilmar Raag, Rein Veidemann, Tiina Kaukvere, Scott Diel).

This slideshow requires JavaScript.