Katrin Saali Saul: kõrvalsuhted & uue aja inimõigus – isiklik õnn

Foto: Unsplash.com

Truudusetuse teema on igihaljas. Päris suure osa terapeudi poole pöördujatest moodustavad suhtekolmnurgas olevad inimesed. Inimesed, kelle partner pole neile truu. Neil on valus, sest nende usaldus saab murtud ja sageli vajutab see kahtlusepitseri kogu eelnenud suhtele.

Ja pöörduvad inimesed, kes on sattunud kolmanda rolli. Neilgi on valus. Pöörduvad ka need inimesed, kes pole oma partnerile truud. Mõned neist on ise suures hämmingus, et kuidas see nendega juhtuda võis. Ja mõned seevastu on avastanud, et see on nende harjumuspärane muster, mis kipub korduma. Neilgi on valus. 

Katrin Saali Saul

Katrin Saali Saul on pereterapeut ja Vikerraadio psühholoogia-alase saate „Peresaade“ autor ja saatejuht. Oma kolumnides uurib ja kirjeldab suhteid, nende toimimise ja mittetoimimise seaduspärasusi. Tema sulest on ilmunud kolm raamatut: "Naiseks olemise kunst. Avasta oma naiselik vägi läbi arhetüüpide maagilise maailma" (2015), kirjanduskonkursi BestSeller aimekirjanduse kategooria võidutöö "Eluterve kärgpere käsiraamat"(2016) ja logiraamat „Aasta eredad hetked“ (2017). Loe artikleid (41)