Podcast “Hakkame tegutsema!Egle Eller-Nabi: kui midagi väga tahta, siis sa ei mõtle, kui raske see on, vaid mida on vaja teha, et sinna jõuda

Podcasti “Hakkame Tegutsema!” saatekülaline on Egle Eller-Nabi. Ta on fitness-sportlane, treener ja tervisenõustaja, kes vaatamata katsumustele elus on täis tahet ja pealehakkamist. 2015. aastal võitis ta oma esimese profiliiga medali, millega kindlustas esimese eestlannana pääsme bikiinifitnessi olümpiale. Egle on avaldanud kaks fitnessi ja toitumise teemalist raamatut.

Saates tuleb juttu Egle teekonnast, mis teda on kujundanud, mida talle õpetas aasta vahetusõpilasena Venetsueelas, kuidas ennast päriselt distsiplineerida, kuidas õigesti toituda (Egle jagab paar head nippi). Samuti tuleb juttu tema treenerikarjäärist ja tagasilöökidest fitness-sportlasena ning sellest, kuidas enesesse uskumine ja julgus proovida viis ta fitnessiolümpiale.

“Hakkame tegutsema!” on podcast, mille eesmärk on ettevõtlike saatekülaliste kaudu inspireerida teisi inimesi ja näidata, et mitte miski ei ole võimatu. Podcast keskendub valdavalt väikeettevõtjatele, kes jagavad oma lugu: kuidas nende teekond alguse sai, mis neid innustas ja mida on see nende elus muutnud. Saatejuht on noor ettevõtja Indreku Põldvee.