Tõnis Niinemets on “Tagasi”: Siim-Sander Vene. Intervjuud Eesti sportlastega

Tere head Tagasi lugejad! Järg on kätte jõudnud meie viimase intervjuuni meie spordisangaritega, kes teevad tegusis kaugel maailmas Eestit esindades. Seekord istume lõunalauas Cran Canaria korvpallimeeskonna mängija Siim-Sander Venega, kellega teeme juttu käimasolevast hooajast, kliimast, NBAst, aga ka Eesti korvpallikoondisest.

Lahtihüppe võitis Tagasi toimetus, seega pall on meie käes. Rünnakule!

Tere Siim!

– Siim: Tere!

Kas oled end juba siin Cran Canarial sisse seadnud?

– Siim: Jaa…jah.

Meie eilne intervjueeritav Tanel Kangert soovis sinu käest küsida, et kas eelistad sellises soojas kliimas pigem treenida väljas päikese käes või pigem spordisaalis?

– Siim: Spordisaalis…ei teagi miks…eks päike vajab harjumist.

Kas käimasoleval hooajal oled oma mänguminutitega meeskonnas rahule jäänud?

– Siim: Alati võiks rohkem olla.

Käib uue rahvuskoondise peatreeneri konkurss. Keda näed tulevikus Eesti koondist juhendamas, juhul kui Tiit Sokk ei jätka?

– Siim: Oma isa ehk. Või ema.

Paljude korvpallurite unistus on NBA. On sul seal mõni meeskond, keda fännad või hoiad hoopis pöialt Euroopa klubidele?

– Siim: Mängijatest Carmelo Anthony ja Dirk Nowitzki. Klubidest….Dallas on sümpaatne.

Kui saaksid kokku panna unistuste viisiku korvpalliplatsile, siis kes need oleks? (Sõltumata vanusest ja ka soost.)

– Siim: Ma positsioone hetkel ei määraks, aga…(Siim muigab kavalalt) Kent-Kaarel Vene, Lea Vene, Priit Vene, Eleriin Tammik ja ma ise.

Aitäh ja edu hooaja lõpuspurdis.

– Siim: Aitäh!

***

Sarjas “Intervjuud Eesti sportlastega” räägime hetke Eesti spordi ilusatest võitudest, edulugudest, kordaminekutest ja sportlastest, kelle tegemistele saame jätkuvalt kaasa elada ning kes oma saavutustega just praeguses ajahetkes väärivad meie tähelepanu. Valikut on muidugi olnud raske teha, kuid lähtusime ka sellest, et lugejad saaksid võimalikult mitmekesiseid lugusid. Lähme intervjuudes süvitsi ja esitame kõigile ka ootamatuid küsimusi.

Tõnis Niinemets

Tõnis Niinemets on vabakutseline näitleja, Kinoteatri liige, Stand-up teatri POINT esimene power-up koomik, kahe lapse isa. Kiire mõtleja ja lõputult kõrge energiatasemega artist, kellele läheb väga korda, mis saab ja kuidas saab edasi. Talle on oluline, et edasi läheks aina paremaks. Loe artikleid (23)