Tõnis Niinemets on “Tagasi”: Kusti Nõlvak ning Mart Tiisaar. Intervjuud Eesti sportlastega

Tere head lugejad! Uus päev, uus kontinent ja uus intervjuu. Seekord on meil Teile au tuua lugemiseks lugu kahe eesti rannavõrkpalluriga, kes meie riiki mööda maailma ringi liikudes jõudsalt teistele sportlastele ning riikidele tutvustavad. Ja aina tugevamalt see jalajälg iga riigi rannaliivale jääb. Kohtume Qatari põletava päikese eest varju otsides ühes rannakohvikus. Saage tuttavaks, Kusti Nõlvak ning Mart Tiisaar.

Kuna mehed valisid loosi järgselt endale kohvikus lauapoole, paneb palli mängu Tagasi toimetus.

Tere Mart ja Kusti!

– Mart: Tere!
– Kusti: Tervist!

Teile võib küll õlale patsutada (intervjueerija patsutabki õlale, mõlemale) viimaste mängude eest MK-sarja etappidel nii siin (Dohas) kui ka Sydneys.

– Kusti: Aitäh!
– Mart: Aitäh!

Või kas ikka võib? Eelmine intervjueeritav Anett Kontaveit soovis Teie käest küsida, et kuidas rannas end päikese eest mängudel ka kaitsete?

– Mart: Eks aeg-ajalt peab lihtsalt päikesekreemi kasutama, et mitte hiljem tegelda valutava ja punetava nahaga, mis mängu segab.
– Kusti: Ma ei kasuta midagi, olen tugev. Päike on sõber.

Teid ootab ees järgmine etapp juba Iraanis. Kas selle riigi suhtes on mingeid hirme ka, arvestades varasemaid poliitilisi ja sõjalisi olukordi?

– Kusti: Ei!
– Mart: Pole seal hirmsat midagi.

Tokyo olümpiast. Oleks soov sinna pääseda?

– Mart: Ikka, vägagi!
– Kusti: Muidugi!

Kelle tegemistel kaugel olles ise Eestist silma peal hoiate?

– Mart: Perekonna…ja Tõnis Niinemetsa kolumn meeldib ka. Püüan nende kahe vahel end jagada.
– Kusti: Mul on sama seis. Aga perekond on siiski kõige tähtsam.

Meie järgmine intervjueeritav on rattur Tanel Kangert. Mida sooviksite temalt küsida?

– Kusti ja Mart (hämmastavalt sünkroonselt): Kas ratturil on raske kehakaalu hoida?

Aitäh Teile ja edu ees ootaval etapil Iranis.

– Mart: Aitäh!
– Kusti: Aitäh!

Aitäh lugejatele ja kohtumiseni homme Itaalia mägedes, kui meie küsimustele vastab Tanel Kangert.

***

Sarjas “Intervjuud Eesti sportlastega” räägime hetke Eesti spordi ilusatest võitudest, edulugudest, kordaminekutest ja sportlastest, kelle tegemistele saame jätkuvalt kaasa elada ning kes oma saavutustega just praeguses ajahetkes väärivad meie tähelepanu. Valikut on muidugi olnud raske teha, kuid lähtusime ka sellest, et lugejad saaksid võimalikult mitmekesiseid lugusid. Lähme intervjuudes süvitsi ja esitame kõigile ka ootamatuid küsimusi.

Tõnis Niinemets

Tõnis Niinemets on vabakutseline näitleja, Kinoteatri liige, Stand-up teatri POINT esimene power-up koomik, kahe lapse isa. Kiire mõtleja ja lõputult kõrge energiatasemega artist, kellele läheb väga korda, mis saab ja kuidas saab edasi. Talle on oluline, et edasi läheks aina paremaks. Loe artikleid (23)