Tõnis Niinemets on “Tagasi”: Anett Kontaveit. Intervjuud Eesti sportlastega

Tere taas kallid lugejad! Rihime intervjuusarjaga edasi ikka ülesmäge, ees on uus kontinent ja uus intervjueeritav. Seekord vastab meie põletavatele küsimustele meie esitennisist Anett Kontaveit. Vestleme temaga Indian Wellsi turniiril peale mängu Karolína Pliškovága. Võidetud punktidega tekib lootus tõusta karjääri kõrgemale positsioonile maailmaedetabelis.

Küsimuste servi alustab Tagasi toimetus.

Tere Anett!

– Anett: “Tere!”

Kuigi tuled just mängult kaotusega, võib siiski vist soovida palju õnne ilusa mängu ja võidetud punktide eest!

– Anett: “Aitäh!”

Teeb see head meelt, et on lootus tõusta maailma edetabelis 19.positsioonile?

– Anett: “Ikka!”

Järgmine turniir ootab sind juba peagi. Mis mõtetega Miami turniirile vastu lähed?

– Anett: “Lähen ikka igat mängu võitma, nagu alati!”

Viibid võistluste tõttu palju aega välismaal. Kelle tegemistele sealt kaugelt ise kaasa elad?

– Anett: “Sportlaste osas…kõigile, kes Eesti riiki esindavad. Aga muidu jälgin Tõnis Niinemetsa tegemisi ja kirjutusi.”

Aitäh ja edu Miamis.

– Anett: “Aitäh!”

Meil on selline traditsioon, et iga intervjueeritav saab järgmisele sportlasele esitada ühe küsimuse ning Ott Tänak ja Martin Järveoja tahtsid teada seda, et kas sa kardad selle serviga, mis u 180km/h sinu poole liigub, ka pihta saada?”

– Anett (lõbustatult): “Ma ei karda kedagi ega midagi!”

Meie järgmised intervjueeritavad on rannavõrkpallurid Kusti Nõlvak ning Mart Tiisaar. Kui sa saaksid neilt midagi küsida, siis mis see oleks?

–  Anett: “Kuidas te end rannas päikese eest kaitsete?”

***
Sarjas “Intervjuud Eesti sportlastega” räägime hetke Eesti spordi ilusatest võitudest, edulugudest, kordaminekutest ja sportlastest, kelle tegemistele saame jätkuvalt kaasa elada ning kes oma saavutustega just praeguses ajahetkes väärivad meie tähelepanu. Valikut on muidugi olnud raske teha, kuid lähtusime ka sellest, et lugejad saaksid võimalikult mitmekesiseid lugusid. Lähme intervjuudes süvitsi ja esitame kõigile ka ootamatuid küsimusi.

Tõnis Niinemets

Tõnis Niinemets on vabakutseline näitleja, Kinoteatri liige, Stand-up teatri POINT esimene power-up koomik, kahe lapse isa. Kiire mõtleja ja lõputult kõrge energiatasemega artist, kellele läheb väga korda, mis saab ja kuidas saab edasi. Talle on oluline, et edasi läheks aina paremaks. Loe artikleid (23)