Tõnis Niinemets on “Tagasi”: Ott Tänak ja Martin Järveoja. Intervjuud Eesti sportlastega

Kallid “Tagasi” lugejad, käesoleva looga avame intervjuude sarja, kus räägime hetke Eesti spordi ilusatest võitudest, edulugudest, kordaminekutest ja sportlastest, kelle tegemistele saame jätkuvalt kaasa elada ning kes oma saavutustega just praeguses ajahetkes väärivad meie tähelepanu. Valikut on muidugi olnud raske teha, kuid lähtusime ka sellest, et lugejad saaksid võimalikult mitmekesiseid lugusid. Lähme intervjuudes süvitsi ja esitame kõigile ka ootamatuid küsimusi. Mis muud kui, start!

Esimene intervjuu on Ott Tänaku ja Martin Järveojaga Korsika ralli ettevalmistusperioodil Korsikal.

Tere Ott ja Martin!

– Ott: “Tere.”
– Martin: “Tere.”

Palju õnne Mehhiko ralli teise koha puhul!

– Ott: “Aitäh!”
– Martin: “Aitäh!”

Kas nüüd käib juba ettevalmistus Korsikaks?

– Martin: “Jah!”
– Ott: “Ikka!”

Olete hetkel MM-sarja üldliidrid. Loodate ka üldvõitu?

– Ott: “Jah!”
– Martin: “Ikka!”

Kuidas ettevalmistused hooajale kujunesid?

– Ott: “Hästi!”
– Martin: “Jah, nõustun Otiga.”

Olete palju Eestist eemal, aga kes on see eestlane, sportlane või mitte, kelle tegemisi ise jälgite ja saavutustele kaasa elate?

– Ott: “Üht on raske välja tuuagi ehk…”
– Martin: “Võib-olla siis Tõnis Niinemetsa tegemisi.”
– Ott: “Jah, peab Martiniga nõustuma.”

Aitäh! Ning edu järgmisel etapil!

– Ott: “Tänud!”
– Martin: “Suur tänu!”

Ja viimane küsimus. Meie järgmine intervjuu on tennisist Anett Kontaveidiga. Kui te saaksite midagi tema käest küsida, siis mis see oleks?

– Ott: “Ma tean, mida tähendab suure kiirusega kurvi minna ja tahaksin teada, kas ta kardab selle serviga, mis u 180km/h tema poole liigub, ka pihta saada?”
– Martin: “Jah, seda tahaks teada tõesti.”

 

***

Elu ja iseennast ei maksa liiga tõsiselt võtta. “Tagasi” on Edasi rubriik, milles näitleja Tõnis Niinemets vaatab nädalale tagasi ning jagab oma ühiskonnakriitilisi ja huumoriga vürtsitatud tähelepanekuid Eesti elu kohta.

Tõnis Niinemets

Tõnis Niinemets on vabakutseline näitleja, Kinoteatri liige, Stand-up teatri POINT esimene power-up koomik, kahe lapse isa. Kiire mõtleja ja lõputult kõrge energiatasemega artist, kellele läheb väga korda, mis saab ja kuidas saab edasi. Talle on oluline, et edasi läheks aina paremaks. Loe artikleid (23)