Cannes Lions parimad reklaamid: Channel 4. The Great British Bake Off

Loov ja lahe on kogu see viiekümnest kilost jahust, viiesajast munast ja kahekümne kaheksast kilost suhkrust tehtud reklaamiklipp. Tahaks kohe ise sinna kühveldama minna!

Väidetavalt on see maailma esimene reklaamfilm, mis vaid taignatoodetest tehtud. Ja üks tõeliselt aeganõudev filmimisprotsess, sest kõik küpsetised ei käitunud kaamera ees alati, nagu vaja. Selle peale meenub mulle meie kodumaine Tabasco Olerexile tehtud Kebabulind, mis oli üks eriti ahvatlev ja “söödav” printreklaam.

BBC Creative’i populaarse küpsetamisesaate promomuusika on oskuslikult valitud – konnade koori laul Paul McCartney 1984. aastal loodud animatsioonist. Klipp annab edasi kõike, mis vaja: aeglase kokkamise fiilingut, on mänguline, toob meelde lapsepõlvemälestused ja tekitab kokku sooja koduse tunde. Kes siis selle peale saadet ei vaataks!

Klipp: THE GREAT BRITISH BAKE OFF
Klient: CHANNEL 4
Teostaja: 4CREATIVE

Auhinnad:
Cannes Lions 2018
Silver – Film Craft – Animation

Koostöös loovfestivali Cannes Lions Eesti ametliku esindajaga Northern Lights Grouptutvustab Edasi igal reedel maailma kõige tuntuma ja hinnatuma reklaamikonkursi tähelepanuväärsemaid töid.

Marika Jahilo

Marika Jahilo on Rahvusringhäälingu turundus- ja müügiosakonna juhataja. Loe artikleid (8)