Elvis Liivamägi // Vlog: aeg on koju minna. Kuuba

Aitab naljast (loe: rummist), aeg on koju minna. Enne veel, kui selle mitmekülgse ja omapärase kandiga hüvasti jätame, jätame kohalikele maha pool oma kaasavõetud varast. Naaseme külmale maale riieteta, aga sellest pole viga. Andmisrõõm on suurim rõõm ja meie võõrustaja Jorge oli väga happy. EESTI särk selga, turupoiss ja avokaadod kaasa ning seejärel ärev bussisõit lennujaama, teed koju juhatamas päike.

Viimase öö magame lennujaamas…pinkidel, et mugavusega mitte harjuda, sest kodus ootab meid mõlemaid esimeseks IRONMAN’ks treenides samuti pidev ebamugavustunne. Raha hoiab ka kokku – jääb rohkem üle süüa, juua & jotsi jätta. Mind ei huvita sihtkoht…mind huvitab teekond. Järgmise korrani!

Noorte elu, action ja mõtteviis. Elvis Liivamägi videoblogi ehk siirast meelelahutust. Kõiki Kuuba episoode näed siit. Head vaatamist! @elvisliivamagi

Elvis Liivamägi

Elvis Brauer on IT-spetsialist ja meediamaniakk, kes loob foto- ja videosisu siin- ja sealpool maailma. Tegeleb hobina erinevate meelelahutusürituste korraldamisega, haldab brändide sotsiaalmeediat ja miksib aktiivset linnaelu enam kui mõne reisiga aastas. Loe artikleid (69)