Cannes Lions parimad reklaamid: Lacoste. Timeless

Mõned asjad on ajatud, mõned kohtumised muudavad meie elu igaveseks. Maailm on pidevas muutumises ja eeldab ka meilt igapäevaselt tormamist, uusi isiklikke arenguid ja stiilimuutusi. Meie päevad on täidetud erinevate hetkede ja kohtumistega, mida me sageli ei märka või mille tähendust vahel alles aastate pärast tõeliselt mõistame. Armastus ei tunne aega, ei vali kohta ja puudutab meid tihti just siis, kui seda kõige vähem oodata oskame.

Lacoste avab eepilise armastusloo, mis algab aastal 1933 ja kestab läbi aastakümnete. See on üks ja ainus, hoolimata riigikorrast, ümbritsevatest inimestest või stiilist. Põletav tunne viib edasi ja püsib, paneb heas mõttes liikuma ja otsima sütitavat taaskohtumist. Eesmärgini aitab jõuda meestele omane sportlik hasart, mida toetab ajas muutumatu vana hea Lacoste lemmiksärk.

Võibolla ei pea alati otsima uut, on suur oskus hoida ainuomast märgilist suunda, see näitab julgust, tugevust ja väärtustest lugupidamist. Elu on ilus ja näitab meile igapäevaselt märke, mida tasub järgida – Lacoste – Life is a beautiful sport, since 1933.

Klipp: TIMELESS
Klient: LACOSTE
Teostaja: BETC

Auhinnad: 
Cannes Lions 2018
Silver – Film Craft – Use of Licensed / Adapted Music
Silver – Film Craft – Production Design / Art Direction

 

Koostöös loovfestivali Cannes Lions Eesti ametliku esindajaga Northern Lights Grouptutvustab Edasi igal reedel maailma kõige tuntuma ja hinnatuma reklaamikonkursi tähelepanuväärsemaid töid.

Kädi Kaasikmäe

Kädi Kaasikmäe on vabakutseline copywriter. Loe artikleid (8)