Podcast “Hakkame tegutsema!Ruslan Gogin: igaüks, kes ettevõtte teeb, pole veel ettevõtja

Podcasti “Hakkame Tegutsema!” saatekülaline on otsimootoriturunduse agentuuri Optimeeri partner Ruslan Gogin. Ta on asutanud ka äriklubi, kuhu tänaseks kuulub üle 100 liikme. Vestluses jagab Ruslan oma  arusaama ettevõtlikku mõtteviisi kujundamiseks.

Ruslan Gogin.

Mõtteid vestlusest:

  • Igaüks, kes ettevõtte registreerib, pole veel ettevõtja. Ruslani sõnul on ettevõtja see, kes on ehitanud üles toimiva ettevõtte ja sellest väljunud, asudes ise uute projektide juurde.
  • Äri 30% marginaaliga ei ole jätkusuutlik – eesmärk peaks olema vähemalt 70-80%
  • Eestis registreeritud ettevõtetest on vaid väga väike osa vene rahvusest juhtida. Ühiskonna jaotust vaadates on see väga paigast ära.
  • Töötajaid või teenusepakkujat otsides tee valdkonna põhitõed endale esmalt selgeks – muidu sa ei tea ise ka, mida sa ostad.
  • Igasuguse koostöö aluseks on austus ja ausus. Kui sinu partner ei täida lubadusi, siis pole mõtet temaga koostööd teha, kuna ta ei austa sind piisavalt.

“Hakkame tegutsema!” on podcast, mille eesmärk on ettevõtlike saatekülaliste kaudu inspireerida teisi inimesi ja näidata, et mitte miski ei ole võimatu. Podcast keskendub valdavalt väikeettevõtjatele, kes jagavad oma lugu: kuidas nende teekond alguse sai, mis neid innustas ja mida on see nende elus muutnud. Saatejuht on noor ettevõtja Indreku Põldvee. 

Kuldar Kullasepp

Kuldar Kullasepp on meedia, kommunikatsiooni ja turunduse maailmas tegutsenud üle 15 aasta. Oma esimese podcastiga alustas enam kui seitse aastat tagasi, ta on töötanud ka Raadio 2 ja Energy FM heaks. Täna produtseerib ja juhib turundus- ja ettevõtlussaadet Idea360 ning on võtnud Eesti podcastide arendamise südameasjaks, tuues neist parimad palad ka Edasi lugejateni. Loe artikleid (17)