Üllata oma sõpra kingiga: Edasi Eksklusiiv

Rõõm väikestest asjadest I Illustratsioon: Puuung (brightside.me)

Ilmselt on lugejale tuttav tunne, et head kingitust ei olegi nii lihtne välja mõelda ja teha: piiranguks võib olla kulu või siis tahtmatus minna kaasa tarbimishullusega. Kui otsid kingitust, mis oleks eriline, suurem kui argipäev, kasulik ja jääks saajale meelde, teda saatma ja rõõmu valmistama iga päev, siis siin on üks hea idee.

Kingi sõbrale “Edasi Eksklusiivi” lugemisõigus! 

Edasi on innustav ja hariv ajakiri, kvaliteetne ajaviide. Olemasolevatest eestikeelsetest veebikanalitest eristub Edasi puhta ja rahuliku disainiga, mis hõlbustab lugemiskogemust, väärtustab lugejat aruka inimesena ja tema aega, teiseks – läbimõeldud sisuga: Edasi ei koorma lugejat liigse infotulvaga.

Edasi Eksklusiiv tähistab tasulisi artikleid ja on täismahus avatud tellijatele. Lugemisõiguse kinkimisel on ka tugev sotsiaalne mõõde, sest aitab muuta ümbritsevat ühiskonda paremaks. Püsivalt. Edasi on kodanikualgatus ja sõltumatu suurtest meediamajadest.

Tundub hea mõte ja soovid kinkida – kuidas edasi?

  1. Saada kiri koos kingisaaja meiliaadressi ja maksekorralduse koopiaga hello@edasi.org. Kui lugemisõiguse kasutaja erineb maksjast, palume maksekorraldusel ära märkida kingisaaja nime. Püsitellimuse tasu on 5€ kuus. Perioodi võib jätta lahtiseks või valida sobiv pikkus nt 3, 6 või 12 kuud.
    1. Kui kinkija/tellija soovib suurema summaga ajakirjale vunki anda, siis see on lubatud ja väga teretulnud!
  2. Edasi.org teavitab uut tellijat / kingisaajat 2 päeva jooksul e-kirjaga talle tehtud kingitusest ja edastab lugemisõiguse aktiveerimiseks vajaliku info. Lugemisõigus hakkab kehtima koheselt ja sisaldab ligipääsu kõikidele tasulistele artiklitele kuni püsimakse on aktiivne.
  3. Lisainfo: Kingi saajale ei kaasne lugemisõigusega ühtki kohustust. Lugemisõiguse perioodi lõppedes tuleb selle pikendamise soovist anda teada hello@edasi.org ja vormistada püsimakse.

NB! Saadaval on ka ärikliendi pakett. Pakkumise saamiseks saatke e-kiri: hello@edasi.org

Makseinfo:

  • Saaja: EDASI.org OÜ
    • LHV: EE657700771002166750
    • Swedbank: EE082200221064922783
  • Selgitus: Edasi Eksklusiiv püsitellimus (sh kasutaja nimi, kui see erineb makse tegijast)