Podcast Ring: loomemajandust ootab ees revolutsioon

Ring podcastis on külas EBSi õppejõud ja Fanvestory üks asutajaid Juko-Mart Kõlar. Läbinisti loovperest pärit Juko-Mart on mõistnud, et loomemajandust ootab ees suuremat sorti revolutsioon. Enam ei ole vaja vahendajaid, sest artistid ja fännid saavad otse ühenduses olla. See muudatus avaldab suuremat sorti mõju ka meediale laiemalt. Juko-Mart Kõlariga vestleb saatejuht Rico Veskiväli.

Mõtteid vestlusest:

  • Ära hommikul esimese asjana telefoni haara ja e-kirju loe – siis tegeleksid kohe kellegi teise asjadega. Hommikul võta aega endale!
  • Öeldakse, et idufirma ehitamine on nagu sõit Ameerika mägedel. Selle lause sisu aga mõistad alles siis, kui ise neil mägedel sõidad.
  • Igas idufirmas olgu erinevat tüüpi inimesed, kes teineteist täiendavad. Kui kõik on ühesugused, siis ei tule ka edu.
  • Muusika- ja loometööstust ootab ees revolutsioon. Artistid ja nende fännid on otseühenduses ja enam ei ole vaja vahemehi. Teerajajaks on Patreon.

Podcast Ring soovib inimesi ühendada inspireerimise, mõistmise ja taipamise kaudu. Saatejuht Rico Veskiväli astub saates õpilase rolli ja kutsub stuudiosse oma ala eksperte, kes saavad Ringis olla õpetaja ja selgitaja rollis. Saate eesmärk on siduda ühiskonna eri segmente ja lähtuda sellest, et me kõik kuulume ühte suurde ringi. Räägime teemadest, mis on olulised, millel on tähendus ja millest võibolla siiani pole väga avalikult räägitud.

Kuldar Kullasepp

Kuldar Kullasepp on meedia, kommunikatsiooni ja turunduse maailmas tegutsenud üle 15 aasta. Oma esimese podcastiga alustas enam kui seitse aastat tagasi, ta on töötanud ka Raadio 2 ja Energy FM heaks. Täna produtseerib ja juhib turundus- ja ettevõtlussaadet Idea360 ning on võtnud Eesti podcastide arendamise südameasjaks, tuues neist parimad palad ka Edasi lugejateni. Loe artikleid (17)