Edasi 2 aastat: oma vaibiga pidu. Tänuvastuvõtu pildigalerii

Edasi tänuvastuvõtt 21.09.2018 R14 I Foto: Kadri Purje

Ajakiri Edasi tähistas 21. septembril oma 2. sünnipäeva tänuvastuvõtuga kaasautoritele, koostööpartneritele ja sõpradele. Külalised said osa Ilmar Raagi miniloengust ja Hedvig Hansoni minikontserdist.

Edasi asutaja Janeck Uibo loodab, et kõige kriitilisem aeg uue ajakirja loomisel on selja taga: oleme tulnud, et jääda. Kahe aasta kõige olulisemaks saavutuseks on teadmine, et lugeja on Edasi peavoolust erineva formaadi omaks võtnud: lugejate arv on tõusutrendis, olles viimased pool aastat stabiilselt 35 tuhat unikaalset kasutajat kuus.

Soovime tänada kõiki kaasautoreid, partnereid ja sõpru, kes on meile pöialt hoidnud ja meiega koos seda lille 2 aastat kastnud.

Kaasautorid:

  • Teie loote suuresti Edasi brändi: see, millest kirjutate, kui innustavalt, kui harivalt, millise keelekasutuse ja kujundirikkusega. Edasi valib autoreid selle põhjal, kes on oma valdkonna asjatundjad ja armastavad seda, sest vaid nii on võimalik puudutada lugejate hinge. Aitäh teile, et olete meiega.

Reklaamipartnerid:

  • Üksi võib lipu viia kaugele, aga ainult tuhhist ei piisa. Uuega kaasa tulemine nõuab riskijulgust ning kahtlemata on esimestes reklaamiandjates ka visiooni ja missioonitunnet ühiskonna ees. Täname südamest esimesi julgeid ja pikaajalisi koostööpartnereid LHV ja Lõunakeskus. Aga ka Luminor Pank, Telia, Elisa, Coop Pank, Optibet, samuti kõiki teisi 2 aasta jooksul meie hakkama saamisse panustanud ettevõtteid. Eraldi soovime välja tõsta esimese reklaamija Edasi keskkonnas – Marc&Andre. Aitäh, et olete meisse uskunud.

Sõbrad:

  • Alati ei ole kõik numbrites või rahas mõõdetav, ka hea sõna kulub ära. Oma värske kogemuse pealt kinnitame, kui palju jõudu võib teinekord anda kasvõi juhuslikult pillatud toetav sõnamüks. Olgu siinkohal ära toodud 3 emotsionaalset juhtumit, mis on südamesse ja mällu sööbinud:
    • “Mis mõttes miks? Aga ma näen ju tulemust!” (Starshipi ja Skype’i üks loojatest Ahti Heinla vastuseks küsimusele, miks ta toetab Edasit)
    • “Edasi – oo, ma tean seda! See on jumala tore asi!” (Näitleja ja lavastaja Juhan Ulfsaki reageering Edasi esindaja pöördumisele)
    • “Edasi on kirjutatud oma peaga mõtlevate inimeste poolt oma peaga mõtlevatele inimestele.” (Hawaii Expressi juht Kaijo Kuusing vastuseks küsimusele, miks ta soovitab Edasit lugeda).

Suur tänu kõikidele sõpradele.

Lõpetame ühe külalise mõttega, kes lahkudes poetas südantsoojendavad sõnad: “Teil on siin ju täitsa oma vaib juba!” Hoiame ja arendame seda, edasi!

Fotogalerii