Podcast “Ausad Mehed” – mehe ja naise suhtest

Eesti mees on teada kui kinnine ja oma (tõelistest) mõtetest väga harva rääkiv olevus. Seda tähelepanuväärsem on podcast Ausad Mehed, mille saatejuhid Chris Kala ja Martin Pukspuu avavad ennast ise ja vestluste käigus aitavad ka kuulajal iseend paremini mõista.

Tavaliselt on “Ausad Mehed” kahe mehe vestlus erinevatel teemadel. Seekord on aga saates naiskülaline – kuidas muidu saaksid ausad mehed avada hoopis naiste mõttemaailma.

Mõtteid vestlusest:

  • Milliseks kujuneb naise suhe meestega mängib ülimalt suurt rolli tütre ja isa suhe. Kui see on soe ja toetav, siis suhtub naine tulevikus meestesse suurema usaldusega. Isad – hoidke oma tütardega lähedust!
  • Elus tuleb probleemid ja väljakutsed lahendada. Vastasel juhul kipuvad need tagasi tulema, et oma õppetunnid ikka kätte saaksime. Mustrid korduvad läbi terve elu. Seega soovitus, tänaseid probleeme ära lükka homse varna!
  • Õigustamine, süüdistamine ja teineteisele viha suunamine on see, mis lõhub suhteid. Seega tuleb suhtes probleemid lahendada rahumeelselt ja teineteist arvestades.
  • Konflikte vältides surume alla iseendid ja oma tegelikud soovid. Niisiis, ära karda konflikte ja mine neile vastu sellisena, nagu oled.
  • Mehed ei nuta? Iganenud ja üdini vale arusaam. Vaimselt tõeliselt küpsed mehed ei karda nutta. Vaimselt küpsed naised oskavad seda ka hinnata.

Podcasti Ausad Mehed eesmärgiks on motiveerida ja inspireerida kuulajaid, olemaks ausam enda vastu ning võtma suuremat vastutust enda isikliku elu ees. Kasvatada eneseteadlikkust, õppida end tundma ja saada vabaks! Podcasti saadete teemad on kõik väga elulised ja igapäevased, millega tihtipeale tegeleda ei viitsita või ei soovita, kuid mis piisava tähelepanu korral toovad ellu olulisi ja soovitud tulemusi.

Kuldar Kullasepp

Kuldar Kullasepp on meedia, kommunikatsiooni ja turunduse maailmas tegutsenud üle 15 aasta. Oma esimese podcastiga alustas enam kui seitse aastat tagasi, ta on töötanud ka Raadio 2 ja Energy FM heaks. Täna produtseerib ja juhib turundus- ja ettevõtlussaadet Idea360 ning on võtnud Eesti podcastide arendamise südameasjaks, tuues neist parimad palad ka Edasi lugejateni. Loe artikleid (17)