Alex Ljadov: Furwell to Fendirumi

Mandatory Credit: Photo by Angela Pham/BFA/REX/Shutterstock (6954587i) Alexandra Elizabeth, Hoyeon Jung #FENDIRUMI Going Away Party, New York, USA - 03 Nov 2016

Neljapäeva õhtul oli mind kutsutud überkallisse Fendi poodi jätmaks hüvasti kahe elusuuruses karvapalliga. Jah, tõepoolest pidu oli korraldatud kahele maskotile, mis on ühtlasi ka väga populaarsed rikaste fashionistade seas, kes kasutavad neid käekoti kaunistustena, mille hinnad varieeruvad 900-1000 dollari ringis.

Tundub absurdne, arvestades, et tegemist on kõigest karusnahast rusikasuuruse palliga, kuid Karl Lagerfeld on äärmiselt geniaalne mees ning teab, millises võtmes tooteid turustada. Kõike, mida mees puudutab või millele oma nime külge paneb, muutub enamasti massitrendiks, mida jõukamad saavad lubada endale originaalis  ja teised siis koopiad Zarast või HM’st.

Pean tunnistama, et tegemist on väga armsate ja lõbusate tegelastega.

Kõige rohkem imestas mind, et kohale oli tulnud palju instagram’i kuulsusi ning kohati tundsin end sort of out of place. Kõik rääkisid juttu oma “high society” seltskonnas ja mulle tundus ebaviisakas nende vestlusele vahele segada. Õnneks krabas mind peo host, kes viis mind kollase Fendi logodega seina juurde, kus lõbusaid pilte tegime.

Seejärel textisin oma booker‘le, et ma ei tunne siin mitte kedagi, kuid ebaviisakas oleks kohe lahkuda. Cheri vastas: Relax, people are just arriving, stay there! Imestasin, sest jäin isegi 20 minutit hiljaks, aga apparently tähendab New York’s õigel ajal kohale jõudmist. Seisin üksinda nurgas ja vaatasin ringi.

Mida teha, et üritusel tähtis välja näha?

Otsustasin teha tähtsa näo pähe ja kõndida ringi ning uurida pingsalt riideid/prille/jalanõusid/kotte. See toimis! Enam ei vaadanud keegi mind imeliku pilguga. Sellise väikese näitemänguga sulandusin ilusti – seljas full fendi look, mille nad olid mulle hommikul koju saatnud – upper east side crowd’i. Korraks tekkis päris tähtis tunne.

Viimaks märkasin uksel oma tuttavaid ning edasi kulges õhtu lõbusalt. DJ Hannah Bronfman keerutas plaate ning pakuti head ja paremat. Siit ka õpetus, ükskõik kui ebamugavalt sa end teatud seltskonnas ka ei tunne, siis enesekindlus on alati edu võti.

Kõigil sportlastel, disaineritel, muusikutel, näitlejatel, modellidel, ajakirjanikel, ärimeestel jt oma ala tippudel on ühiseks omaduseks nende usk iseendasse, isegi siis, kui keegi neisse ei uskunud.

Hiljem kõpsutasin uptownis tikk-kontsadel Columbus Square metroo-peatusesse, et West Harlemi sõita. Läksin mööda kümnetest fancy’dest restoranidest, kus einestasid fancy’des ülikondades härrasmehed. Kujutasin ette, et ka mina olen üks neist. Kuna Fendi on üpris soliidne bränd, siis väliselt paistis ka nii välja.

Kuid siis jõudsin maa alla ning olin tagasi reaalsuses.

Stay fab, Alex
instagram@alexandraelizabethljadov
snapchat@alexandraljadov 

Alex Ljadov

Alex Ljadov on maailmarändur, kelle reisikohver paikneb hetkel boheemlaslikus West Harlemi korteris. Aeg-ajalt kirjutab ta Edasile oma tegemistest modellimaailmas ja kreatiivsest elust originaalsuse mekas New York’is. Loe artikleid (19)