Euroopa Liidu aktuaalsed väljakutsed: Johannes Tralla vestlusring Euroopa Parlamendi saadikutega. Arvamusfestival

Mida peaks Euroopa Liit tegema, et hoida atlandiülesed suhted vee peal? Kas Brüsseli valitud taktika president Trumpiga talitamisel on ainuvõimalik ja õigustatud? Kas Põhja-Aafrikasse loodavad põgenikekeskused peatavad Euroopasse kibelevad sisserändajad? Ja kas ELi migratsioonipoliitika pöördub Viktor Orbani nägu?

Euroopa sündmuste keskelt Paidesse saabunud ERRi ajakirjanik Johannes Tralla arutleb Euroopa Liidu aktuaalsete väljakutsete üle Euroopa Parlamendi Eesti saadikutega. Debatis osalevad Kaja Kallas, Yana Toom, Urmas Paet, Tunne Kelam ja Ivari Padar. Arutelu toimub laupäeval, 11. augustil kell 10 ERRi laval. Jutu kõrvale pakub maitsvat kohvi Euroopa Parlamendi Büroo Eestis.

Vaata tutvustavat videot, kus #MEParutelu juht Johannes Tralla maitseb koduaias küpsenud mustsõstraid ning arutleb, millised mõtted on neil suvepäevil küpsemas Euroopa pealinnades?

Tule Arvamusfestivalile!

Alanud nädala lõpus, 10.- 11. augustini, toimub Paides Arvamusfestival. Vaata kava ja leia endale huvipakkuvad teemad, milles kaasa mõelda.

Alljärgnevalt mõnede arutelualade tutvustused:

Kasulikku:

  • UUS veebiplatvorm AFoorum: AFoorum on veebiplatvorm, kus Arvamusfestivali kavas olevatel teemadel arvamust avaldada aastaringselt, nii enne kui pärast festivali. AFoorum on kasutamiseks avatud ning arutelu võib seal alata juba nüüd!
  • Kultuur ja melu festivalil: Arvamusfestivali arutelukava toetab mitmekesine kultuuriprogramm, mis pakub põnevaid sündmusi nii linnarahvale kui ka festivali külastajatele. Kultuurikavast leiab paidelaste korraldatud kultuuriüritusi, aga ka tuntud Eesti artistide etteasteid, festivali lõpukontserdil laupäeval astub üles Erki Pärnoja koos bändiga.