Maia Vahtramäe feat. Janne feat. Bad Art: “Tähtede poole.” Uut Eesti muusikat

Maia Vahtramäe ja Janne Saar avaldasid esimese ühise mõnusa suvesingli „Tähtede poole“ koos värske videoga, millele lisab värvi räppar Bad Art. „Tähtede poole“ on kolmas singel Maia aasta lõpus valmivalt esimeselt sooloplaadilt, kuid esimene koos Jannega.

Maia Vahtramäe

Maia: „Mul on väga hea meel, et leidsime Jannega üksteist, sest oleme ühesuguse vaibiga inimesed ja koostöö on tänu sellele kulgenud ladusalt. Janne suudab väga hästi ära tabada minu kirjutatud sõnades peituva meloodia ja luuletused läbi muusika helisema panna. „Tähtede poole“ on ühest küljest kerge, unistav ja rütmikas, kuid samas ikkagi sügav ja emotsionaalne lugu, mis räägib hirmudest vabaks laskmisest ning uuest algusest. See räägib sellest, et koos on kõik võmalik. Ja olen ääretult õnnelik, et Janne Saar just mulle lugusid kirjutab. Koostöö temaga on minu jaoks väga arendav olnud. Ja see, et Bad Art meiega koos loo tegi on minu arvates eriti lahe.”

Igapäevaselt Ameerika Ühendriikides Los Angelesis resideeruva Janne sõnul on „Tähtede poole“ Maia plaadi kõige popilikum lugu, kus on helgust ja naiselikku jõudu: „„Tähtede poole“ sõnades ja muusikas on suur annus girl-powerit ning tunnet, et kui naised üksteist toetavad, suudavad nad kõike. Eestis on väga vähe juhuseid, kus plaadi panevad kokku kaks naist ja usun, et võiks olla paljudele innustuseks. Eestikeelse laulu salvestamine oli minu jaoks ääretult huvitav, sest ma ei ole nüüdseks üle kaheksa aasta eesti keeles ühtegi laulu avaldanud. Mul on hea meel, et see paus just nii mõnusa singliga lõppes.“