Podcast “20midagi”Kristjan Velbri: sa ei tea, et sa ei tea seda

Podcasti “20 midagi” seekordne külaline on Kristjan Velbri, kes õppis ülikoolis majandust ning oli aktiivne tudengiorganisatsioonide liige ning majandus- ja finantsteemadel blogija. Ta on töötanud LHV-s aktsiaanalüütikuna ja olnud erinevates rollides idufirmas Investly, kus ta on hetkel CFO ehk finantsjuhi ametikohal. Lisaks eelnevale on ta ka käe soojaks saanud Xboxi mängukonsooli kasutajatoe rollis.

Selles podcastis räägime Kristjaniga idufirmadest, finantsvabadusest ja kirjutamisest:

  • Mis teeb idufirmas töötamise raskeks?
  • Kuidas puudutavad juhtimisstiilid alluvate tööd?
  • Kuidas vähem muretseda ja seeläbi paremini magada?
  • Milleks üldse raamatuid lugeda?
  • Mida tähendab finantsvabadus tegelikult?
  • Miks on “Ei” ütlemise oskus oluline?

Saade on salvestatud 14. aprillil 2018 Tallinnas. Head kuulamist!

Lingid:

Listen to “Kristjan Velbri idufirmadest, finantsvabadusest ja kirjutamisest” on Spreaker.

“20midagi” on taskuhääling (podcast) 20-midagi-aastastest 20-midagi-aastastele. Iga saade toob esile ühe erilise kahekümnendates saatekülalise, kes üritab maailmas midagi muuta ja kellega räägitakse noorte motivatsioonist ja mõtteviisist. Teemad varieeruvad tehisintellektist ja startup-ettevõtlusest tulevikuühiskonna ning mõtlemismudeliteni. Podcasti eestvedaja on insener ja andmeteadlane Taivo Pungas.

Inimesed, kes on oma ala tipus, on tavaliselt vanuses 40-60, mõnikord harva ka kolmekümnendates. Meedia teeb nendega intervjuusid ja katab nende tegemisi, aga jätab tähelepanuta teise põneva grupi inimesi: noored, kes teevad ägedaid asju, aga kes pole veel piisavalt kaua töötanud, et olla tippu jõudnud. Panin tähele, et mu tuttavate hulgas on palju selliseid kahekümnendates noori ja otsustasin olukorra muutmiseks midagi ette võtta.

Podcast 20midagi

20midagi on podcast, kus igas saates vestleme ühe erilise noore inimesega, kes aktiivselt annab enda panuse meie maailma kujundamisse ning kelle mõttemustritest, valikutest, tulevikuennustustest ja visioonist üritame vestluse käigus aru saada. Räägime ettevõtlusest, elust, isiklikest kogemustest ja lugudest. Loe artikleid (3)