Toidutrendid ja moeurkad. Kadri Krooni vestlus Margit Aasmäega

Margit Aasmäe ja Kadri Kroon. Foto: Iris Kivisalu

Räägime NOP-i ja Fotografiska juhtfiguuri Margit Aasmäega toidutrendidest ja moest toidus 2008. aastal Kalamajas avatud Burger Boxis.

Vot see on tõeline uue põlvkonna koht, reedeõhtu on noortest pungil, Kalamaja seltskonnad muudkui tulevad ja lähevad. Tellime Burger Boxi legendaarse falafeliburgeri, krõbekanaburgeri, dirty-friikad ja laksa. Alustuseks teeme ühed kiired tekiila-shot’id, ikka soola ja laimiga. Käib töö ja vile koos! Shot’id hinge all, istume Berliini hipsterite lemmikud Prenzlauer Bergi õllepudelid käes baaripukkidel ja tõmbame toiduteema hooga käima. Oleme Margitiga vanad tuttavad, meid seob peale toidumaailma ka elamine New Yorgis. Margit oli Ameerikas elamas ja õppimas vahemikus 1999–2007.

Kadri Kroon

Kadri Kroon on paadunud foodie, andunud veinifänn ja tulihingeline reisihull, kellele meeldib kogeda ehedaid hetki puhtast uudishimust elu ja maailma vastu. Tema soovituste järgi suurlinnades seigeldes on reisielamus garanteeritud. Kadri on Edasi toidu-, veini- ja reisirubriigi toimetaja. Loe artikleid (108)