Edasi tellimiskampaania: “Telli paberajakiri ja käi ajaga kaasas”

Hea lugeja! Paberajakiri on jälle moes! Olgugi, et osad ennustavad paberväljaannetele lõppu, usume meie Edasis ja terve hulk lugejaid, et oma asja südamega tehes on kõik võimalik. Ole julgelt isikupärane, telli Edasi ja käi ajaga kaasas!

Mis on Edasi? Edasi on innustav ja hariv ajakiri, mis on mõeldud kõikidele inimestele sõltumata nende sotsiaalsetest tunnustest, ühendavaks lüliks on uudishimu elu vastu. Hakates Edasi tellijaks, saad endale põneva väljaande, mis ei alahinda sind lugejana ega vala sind üle infomüraga, ning teisalt saad ka teha head – aidata luua ja muuta tugevamaks väljaanne, mis on Eestis puudu. Viimase, hetkel müügil oleva paberajakirja sügisnumbriga saab tutvuda siin, varasemate numbritega saad tutvuda siinLoe ka Edasi lugejate, kaasautorite ja toetajate kommentaare. Kui nähtu/kogetu meeldib, siis kutsume Sind ajakirja tellima. Tee Edasi ka enda mõtteks!

LINK TELLIMISKESKUSESSE

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Telli Edasi paberajakiri ja käi ajaga kaasas”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 1.02.2024–29.02.2024
  4. Kampaania pakkumine: Tellides Edasi paberajakirja, osaled auhindade loosimises.
  5. Kampaanias osalemiseks vormista tellimus perioodika tellimiskeskuses tellimine.ee
  6. Kampaania auhinnad:
    1. Peaauhind: Kõikide tellijate vahel loosime välja Viru Keskuse kinkekaardi 500€ väärtuses. Kinkekaart kehtib kõikides Viru keskuse kauplustes, rohkem infot leiab siit: Viru Keskus
    2. Lisaauhinnad:
      1. Kaks Tallinn Music Week’i festivalipassi, festival toimub 3.-7. aprillini, rohkem infot leiab: TMW
      2. Kaks pääset Jazzkaare peaesineja Snarky Puppy kontserdile, festival toimub 21.-28. aprillini, rohkem infot leiab siit: Jazzkaar
  7. Auhindade loosimine ja kätte saamine:
    1. Peaauhinna loosimisel lähevad arvesse tähtajaks tasutud aastatellimused (hiljemalt kampaaniapakkumise viimane päev, so 29. veebruar k.a.).
    2. Lisaauhindade loosimisel osalevad kõik tähtajaks tasutud tellimused (püsimaksekorraldusega ja aastatellimused).
    3. Auhindade loosimine toimub kohe pärast kampaania lõppu ja sellest antakse teada Edasi Facebooki lehel, võitjatega võetakse ühendust meili teel.
  8. Uute tellijate postkasti jõuab esimene paberajakiri märtsi teises pooles. Selleks peab tellimus olema vormistatud hiljemalt 29. veebruaril.
  9. NB! Paberajakirja tellimus ei sisalda veebitellimust. Kõikide tellimisvõimalustega saab tutvuda siin: Hakka tellijaks
  10. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palun pöörduda: hello@edasi.org