900 km nonstop pingutust. Leivo Sepp: selline võistlus minnakse lõpuni ainult siis, kui üksteise suhtes ollakse mõistvad ja toetatakse mistahes olukorras. “Liikumine, mis inspireerib”

Foto: Leivo Sepp erakogu

Hiljuti toimunud seiklusspordi maailmameistrivõistlustelt Lõuna-Aafrika Vabariigis saabusid kaks eestlaste võistkonda 3. ja 12. kohaga. Sealsetes “sadamates” toimunud MMil oli võistlemas kuus Eesti meest ja üks naine. Tegemist on umbes nädalase nonstop pingutusega, kus võidab see, kes kõige kiiremini etteantud erinevate takistustega raja läbib. Mida selline katsumus endas tegelikult sisaldab? Oma muljeid jagab 12. koha saanud võistkonna liige Leivo Sepp.

Rubriigis “Liikumine, mis inspireerib” tutvustame hakkajaid inimesi, kes tegelevad erinevate inspireerivate liikumisharrastustega, nii amatöör- kui tipptasemel. Rubriiki toimetab Assar Jõepera, SA Eesti Terviserajad juhataja. Rubriigile annab hoogu KIA AUTO AS.

Assar Jõepera

Assar Jōepera on liikumis- ja spordientusiast, kes loob eestimaalastele paremaid liikumisvōimalusi SA Eesti Terviserajad juhatajana. Loe artikleid (8)