Vice Versa: Fredi & Maria Kallastu

Fredi ja Maria Kallastu. Foto: Pressimaterjalid

Üksteise muusikat analüüsivad koos Anetiga albumi “Read Between The Lines” välja andnud produtsent-kitarrist Fredi ehk Frederik Küüts ning debüüt-lühialbumi “Whitenoise” avaldanud Maria Kallastu.

Fredi on tunnustatud kitarrist, produtsent ja muusik, kes koostööd teinud lisaks Anetile mitmete teiste artistidega, sh Nublu ja NOËP. Bändiga Gram-Of-Fun pälvis Fredi ka aasta debüütalbumi ja aasta ansambli tiitli tänavustel Eesti Muusikaauhindadel. Aneti ja Fredi uut ühisalbumit esitletakse 27. oktoobril Tallinnas Paavli Kultuurivabrikus ja 28. oktoobril Tartus Eesti Rahva Muuseumis.

Liisi Voolaid

Liisi Voolaid toimetab igapäevaselt muusika- ja kommunikatsioonivaldkonnas, toetades kodumaiseid artiste, ettevõtmisi, üritusi ja teeb kaastööd meediaväljaannetele. Suure osa oma ajast veedab Liisi ka DJ rollis, mängides mõnusatele inimestele enda lemmikmuusikat, mille ühisnimetajateks on soul, funk, mahe värskus ja maailma tummiseima gruuvi aluseks olev pill – basskitarr. Liisi kirjutab Edasile muusikast ja sellega seotud inimestest, püüdes tuua nende olemust lugejatele lähemale. Ja inspireeruda. Loe artikleid (80)