Mood, disain, arhitektuur: oktoobri uudised

Open House Tallinn 2023 ajal on võimalik külastada erinevaid paiku üle Tallinna, kuhu muidu ei pääse. Mitu neist on Kadriorus. Tutvu lähemalt Kadrioru pargi oranžerii, Tallinna Ülemise Veetorni (Tallinna Transpordiamet), Kadrioru lossi tiibhoone ja presidendi gaasivarjendiga. Foto: Open House Tallinn

Disaini- ja arhitektuurimaailmas sündmusterohke oktoober toob endaga kaasa Open House Tallinna nädalavahetuse, aasta oodatuima moesündmuse Tallinn Fashion Week ning Kuld- ja Hõbenõela jagamise. Lisaks tutvustab juba traditsiooniliselt hüpikväljapanekuga uusi Eesti brände Tallinn Design House.

Mood

Tallinn Fashion Week jagab moeauhindu

Palju poleemikat põhjustanud Tallinna moenädal tuleb taas ning nagu ikka sügiseti, selguvad ka seekord Eesti kõige olulisemate moedisainiauhindade Kuld- ja Hõbenõela võitjad. Moenädal toimub Tallinnas Kultuurikatlas 17.–20. oktoobrini, Kuldnõela võitja pärjatakse kohe esimesel õhtul.

Silvia Pärmann

Silvia Pärmann on Edasi kaasautor, fotograaf ja ajakirjanik, kes on viimased kümme aastat toimetanud mitut arhitektuurile, disainile või moele keskenduvat ajakirja. Loe artikleid (261)