Vestlussaade “1STAGE” – Ülle Lichtfeldt: julgege armastada, vihata, nutta, naerda – elada, teha vahest lollusi

Vestlussaade “1STAGE” toob avalikkuse ette lood ägedatest Eesti inimestest, et näidata, kuidas nad töötavad, millised on nende harjumused ja kuidas nad on jõudnud selleni, kellena meie neid täna tunneme. Seekord on saatekülaliseks näitleja Ülle Lichtfeldt. Head vaatamist!

Mõtteid vestlusest:

  • Mis on põhiline, mida sa vanema tahad? Sa tahad ju, et su laps oleks õnnelik. Ma tahaks kõikidele noortele öelda, et ärge põdege nii palju, kuulake südant, tehke südame järgi. Ei pea vanematele või maailmale midagi tõestama.
  • Mida anda siis eluteele kaasa? No mina ei tea. Jälle klišee kõik: jääge iseendaks. See ei ole üldse lihtne. Üks raskemaid asju. Aga leppige ja leidke mingid kohad, kus te saate olla see, kes te olete. Leidke paar head lähedast sõpra, keda võite alati usaldada. Julgege armastada, julgege vihata, julgege nutta, julgege naerda. Elada, teha vahest täiesti lollusi. Ma ei tea – leti peal tantsida, ükskõik. Ühesõnaga, ärge kartke läbi kukkuda. Kõik see tuleb ära teha, see kõik tuleb kasuks. Mina muud moodi ei oska.

1STAGE’i eesmärk on vestelda edumeelsete inimestega, et jagada nende teadmisi ja harjumusi suurema kuulajaskonnaga. See ei ole intervjuu ega küsitlus. See on vestlus. Sukeldume sügavale meie külalise mõttemaailma. Nende intiimsete ja ausate vestluste eesmärk on olla inspiratsiooniks nii meile endale kui ka vestluse vaatajale. Meie külalised on pärit erinevatest eluvaldkondadest: meelelahutus, ettevõtlus, sport, kunstid, muusika, film, teater jpm.