Vestlussaade “1STAGE”Kelly Sildaru: vahepeal aeg maha võtta trenni arvelt on täiesti okei

Vestlussaade “1STAGE” toob avalikkuse ette lood ägedatest Eesti inimestest, et näidata, kuidas nad töötavad, millised on nende harjumused ja kuidas nad on jõudnud selleni, kellena meie neid täna tunneme. Seekord on saatekülaliseks freestyle-suusataja ja olümpiamängude pronksmedalist Kelly Sildaru. Head vaatamist!

Mõtteid vestlusest:

  • Kuna ma ikkagi reisin päris palju, siis see, kui saadki koju tulla, on puhkus. Ma saan ennast täiesti vabaks lasta, ma ei saa igapäevaste asjadega tegeleda ja ma ei pea mõtlema sellel hetkel nii palju oma võistlemisele ja trikkidele, mis ma teen, vaid ennast täiesti välja lülitada. Tihtipeale ma isegi ei pea minema kuskile välismaale puhkama, vaid ma puhkan paremini, kui olen kodus, sest minu jaoks välismaa tähendab otseselt, et mul tekib koduigatsus, isegi kui ma lähen puhkusereisile. Kodus on alati kõige parem olla. Ja nüüd mul on koerakene. Koer on praktiliselt laps. Praegu ma kahjuks nii palju temaga tegeleda ei saa, aga muidu temaga tegelemine on ka üks paremaid asju mu elus. Täidab minu elu kuidagi nii palju. Ja see, kui aktiivne ja lahe ta on, teeb kas või minu halvemal päeval tuju heaks.
  • Ma olen tegelikult ikkagi suhteliselt palju saanud ka [väljas] käia sõpradega. Ma kusjuures ei ole väga pidutseja, pean selle ära mainima. Seda vist kordagi pole olnud, et ma pean trenni minema peo asemel. Kooli ajal ikka juhtus, et kui oli sõbranna sünnipäev või klassiõhtu, ma pidin trenni või varem ära minema. See oli raske, sellel hetkel sellest aru saada. Ja siiamaani ma näen, et tegin tegelikult nii palju trenni selle kohta, kui vana või kui noor ma olin. Ma arvan, kui oleks ühel õhtul trenn ära jäänud, et minna sõbranna sünnipäevale või klassiõhtule, poleks otseselt midagi muutunud. Ja praegu ka, ma üritan jälgida seda, et kui ma tõesti tahan peole või sünnipäevale minna trenni arvelt, siis ma teen seda. Sest ma näen, et kui saan korra teha midagi muud, siis see mõjub vaimselt väga hästi ja võib-olla homme on mul hoopis lihtsam trenni minna, kui täna oleks olnud sundida end trenni. Arvan, et vahepeal aja mahavõtmine trenni arvelt on täiesti okei. See üks päev ei muuda midagi, tõenäoliselt ka üks nädal ei muuda pikas plaanis väga midagi.

1STAGE’i eesmärk on vestelda edumeelsete inimestega, et jagada nende teadmisi ja harjumusi suurema kuulajaskonnaga. See ei ole intervjuu ega küsitlus. See on vestlus. Sukeldume sügavale meie külalise mõttemaailma. Nende intiimsete ja ausate vestluste eesmärk on olla inspiratsiooniks nii meile endale kui ka vestluse vaatajale. Meie külalised on pärit erinevatest eluvaldkondadest: meelelahutus, ettevõtlus, sport, kunstid, muusika, film, teater jpm.