Noorte elu: kuidas kandideerida praktikale & eristuda?

Hiljuti lõppenud konkursi käigus otsis Tele2 enda ridadesse tegevjuhi praktikanti. Väljavalitu saab reisida mööda maailma ja teha meedia- ja kommunikatsioonimaailmas unistuste tööd. Sellisel konkursil on rebimine tihe ning konkurentsist on vaja eristuda.

Tõsi, traditsiooniline CV ei ole alati ainuõige lähenemisviis, kuid lähenedes asjale loovalt, tuleb jääda hea maitse piiridesse. On oluline, et iroonia ja huumoriga ei mindaks liiale ja et Sind ei mõistetaks valesti. Samuti peaks silmas pidama soovitud positsiooni erispärasusi ja rääkida olulisest.

Alati ei pea säärast kadalippu ette võtma ning vahel on parem käia nö turvalist teed, kuid hea õnnestumise korral võib see aidata massidest paremini välja paista.

Et klassikaline “valge leht” ei paista teiste seast alati välja, otsustas EBS-is õppiv äritudeng Mattis Osula aka DJ Element asjale läheneda teisiti.

Elvis Liivamägi

Elvis Brauer on IT-spetsialist ja meediamaniakk, kes loob foto- ja videosisu siin- ja sealpool maailma. Tegeleb hobina erinevate meelelahutusürituste korraldamisega, haldab brändide sotsiaalmeediat ja miksib aktiivset linnaelu enam kui mõne reisiga aastas. Loe artikleid (69)