Alex Ljadov: Hollywood blackout part 2. Video

Finding happiness in La La Land…kõlab lihtsalt või mis? Videot tehes jälgisin kümnete erinevate inglite linnas elavate inimeste käitumist kui ka igapäeva elu ja nendest nelja huvitamaga otsustasin pikemalt juttu rääkida ja lindile võtta.

Ükski neist ei vastanud otsekohe – JAH, olen õnnelik. Alati eelnes mingi story, mis hiljem neile sära silmadesse tõi. Loodan, et see spontaanne reportaaž toob LA tõelise olustiku ning elulaadi teile lähemale.

Kasutasin vana VHS kaamerat, kuna mul on kõrini kõigist efektidest, mida kasutatakse, et mõnda paika kaunimaks teha. Olen näinud instagrammis, kuidas tänapäeval topitakse piltidele hunnikus filtreid, et vett ja taevast sinisemaks muuta ning seeläbi oma sõpru või jälgijaid kadedaks teha. Pean tunnistama, et olen ka ise niimoodi käitunud, kuid seda reisi soovisin edastada võimalikult tõepäraselt.

Valisin intervjuudeks neli täiesti erinevat inimesest: turistidele eksursioone korraldava mehe Hollywood Boulevard’lt, joogainstruktori Venice Beach’lt, professionaalse tantsija, kes filmib hetkel ka Netflix-i seriaali ja kodutu dollarikoguja.

Pealtnäha erinevatel inimestel oli õnne leidmisel üks arvamus – elus peab olema millegi vastu kirge ning ka halvad asjad võivad kujuneda õnne allikateks.

Hollywood
Alex Hollywoodis

Finding Happiness in La La Land

Video autor Alex Ljadov

Stay fab, Alex
instagram@alexandraelizabethljadov
snapchat@alexandraljadov 

Alex Ljadov

Alex Ljadov on maailmarändur, kelle reisikohver paikneb hetkel boheemlaslikus West Harlemi korteris. Aeg-ajalt kirjutab ta Edasile oma tegemistest modellimaailmas ja kreatiivsest elust originaalsuse mekas New York’is. Loe artikleid (19)