Edasi tellimiskampaania: “Naudi lugemist”

Hea lugeja! Kui sa veel ei ole Edasi paberajakirja tellija, siis just praegu on hea hetk tellimus Ă€ra vormistada. Pealegi, pane tĂ€hele – kĂ”ik kampaaniaperioodil tellijad saavad kingituse!

Mis on Edasi? Edasi on innustav ja hariv ajakiri, mis on mĂ”eldud kĂ”ikidele inimestele sĂ”ltumata nende sotsiaalsetest tunnustest, ĂŒhendavaks lĂŒliks on uudishimu elu vastu. Hakates Edasi tellijaks, saad endale pĂ”neva vĂ€ljaande, mis ei alahinda sind lugejana ega vala sind ĂŒle infomĂŒraga, ning teisalt saad ka teha head – aidata luua ja muuta tugevamaks vĂ€ljaanne, mis on Eestis puudu. Viimase, hetkel mĂŒĂŒgil oleva paberajakirja suvenumbriga saab tutvuda siin, varasemate numbritega saad tutvuda siin. Loe ka Edasi lugejate, kaasautorite ja toetajate kommentaare. Kui nĂ€htu/kogetu meeldib, siis kutsume Sind ajakirja tellima. Tee Edasi ka enda mĂ”tteks!

TELLIMA

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Telli Edasi paberajakiri ja naudi lugemist”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 7.08.2023–31.08.2023
  4. Kampaania pakkumine: KÔik kampaaniaperioodil Edasi paberajakirja tellijad saavad kingituse.
  5. Kampaania kingitused: Tellijad saavad valida omale meelepĂ€rase alljĂ€rgnevate kingituste seast, kiirematele parem valik: Edasi raamat (artikli- vĂ”i novellikogu), Edasi kott vĂ”i T-sĂ€rk. Kingituste vÀÀrtus on 20–25 €.
  6. Kampaanias osalemiseks vormista tellimus perioodika tellimiskeskuses tellimine.ee
  7. Kingituste kÀttesaamine:
    1. Kingituse saamise eelduseks on tÀhtajaks tasutud aastatellimus (hiljemalt kampaaniapakkumise viimane pÀev, so 31. august k.a).
    2. Kingituse saab kĂ€tte Edasi toimetusest septembrikuu jooksul tööpĂ€eviti kell 9–17. Edasi asub Worklandi koostöötamiskeskuses (aadressil Tartu mnt 82, Tallinn), oma tulekust palume igaks juhuks anda ette teada meili teel hello@edasi.org
  8. Uute tellijate postkasti jÔuab esimene paberajakiri septembri teises pooles. Selleks peab tellimus olema vormistatud hiljemalt 31. augustiks.
  9. NB! Paberajakirja tellimus ei sisalda veebitellimust. KÔikide tellimisvÔimalustega saab tutvuda siin: Hakka tellijaks
  10. KĂ”ikide kampaaniaga seotud kĂŒsimustega palume pöörduda: hello@edasi.org