Mood, disain, arhitektuur: juuli uudised

"Mania grandiosa. Tallinnast Pariisi" tõstatas küsimuse, mis saab siis, kui ihaldatud moepealinna ja metropoli asemel ootab pärast rasket katsumust ees hoopis kodune külaelu?

Värviküllane ja soe juuli on käes. Aeg mõelda optimistlikult ja suurelt! Eesti moemaailmale tähendas see läbi aegade suurima moeperformance’i “Mania Grandiosa. Tallinnast Pariisi” teostumist ning värviküllaseid kollektsioone. Samal ajal kui kõik eestlased puhkusereise teevad, reisib ka kodumaine disain – sel suvel “puhkab” suur Eesti disaini tutvustav näitus Vilniuses.

“Mood, disain, arhitektuur” on rubriik moest, disainist ja arhitektuurist huvitatud lugejale. Nopime infovoost välja silmapaistvad Eesti moe-, disaini- ja arhitektuurivaldkonda puudutavad sündmused ning soovitame põnevaid ja harivaid näitusi, filme ja podcast’e. Rubriigi varasemaid uudiseid saab lugeda siit: “Moe- ja disainiuudised”.

Silvia Pärmann

Silvia Pärmann on Edasi kaasautor, fotograaf ja ajakirjanik, kes on viimased kümme aastat toimetanud mitut arhitektuurile, disainile või moele keskenduvat ajakirja. Loe artikleid (261)