Mood, disain, arhitektuur: juuni uudised

Oksana Tanditi suvekollektsioon kannab pealkirja "Ministrite kabinet" ja selle elegantsed mudelid võiksid iseloomustada iga ettevõtliku naise riietumisstiili, olgu ta tegev poliitikas või mistahes muul elualal.

Tänavune suvi võib tulla sootuks asjalik, kui vaadata suviseid moekollektsioone. Ka disaini- ja arhitektuurivaldkond on sukeldunud tõsistesse teemadesse, mis peaks meid rohelisema maailmani viima. Sõna otseses tähenduses rohelisemaks muutub aga Kilingi-Nõmme kesklinn, kui äsja lõppenud arhitektuurikonkursi võidutöö teostatud saab.

“Mood, disain, arhitektuur” on rubriik moest, disainist ja arhitektuurist huvitatud lugejale. Nopime infovoost välja silmapaistvad Eesti moe-, disaini- ja arhitektuurivaldkonda puudutavad sündmused ning soovitame põnevaid ja harivaid näitusi, filme ja podcast’e. Rubriigi varasemaid uudiseid saab lugeda siit: “Moe- ja disainiuudised”.

Silvia Pärmann

Silvia Pärmann on Edasi kaasautor, fotograaf ja ajakirjanik, kes on viimased kümme aastat toimetanud mitut arhitektuurile, disainile või moele keskenduvat ajakirja. Loe artikleid (261)