Edasi soovitab: tee lõpetajale meeldejääv kingitus!

Tee oma (üli)kooli lõpetavale pereliikmele, sugulasele või sõbrale meeldejääv kingitus! Kõik sooduskoodiga “tuult tiibadesse” vormistatud Edasi tellimused osalevad loosimises, kus peaauhinnaks on 3-tunnine merereis Tallinna lahel.

TELLIMA

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Tuult tiibadesse”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 12.05.2023–31.05.2023
  4. Kampaania pakkumine: Vormistades Edasi e-poes kampaaniaperioodil Edasi tellimuse, osaled loosimises, mille peaauhinnaks on 3-tunnine merereis Tallinna lahel 11-le inimesele!
  5. Tellimisjuhend:
    1. Tellimuse vormistamiseks ava Edasi e-pood ja tee valik.
    2. Tasumisel kasuta sooduskoodi – tuult tiibadesse – ja kirjuta see lahtrisse “Kupongi kood”. Sellega on tellimus ka 10% soodsam.
    3. Digitellimus aktiveeritakse hiljemalt 48 tunni jooksul ja kasutaja saab oma e-postile “Tere tulemast” kirja koos sisselogimisinfoga. Kui on soov lugemisõigus aktiveerida kindlal kuupäeval ehk hiljem kui 48 h makse tegemisest (maksimaalselt kuni 30 päeva), siis palume kuupäev e-poes kommentaarikastis välja tuua.
    4. Paberajakirja tellijate postkasti jõuab esimene ajakiri juuni keskel, mil ilmub Edasi suvenumber.
    5. E-kinkekaart ja füüsiline kinkekaart. Peale makse tegemist saabub maksja meiliaadressile tellimuse kinnitus, kus on ka kinkekaardi allalaadimise link; kinkekaardi saab soovi korral kas välja printida või siis edastada kingisaajale elektrooniliselt koos omapoolse kaaskirjaga. Soovi korral saab kuni mai lõpuni ja eelnevalt kokku lepitud ajal Edasi toimetusest (Tartu mnt 82, Tallinn) ka paberkujul kinkekaarte. Selleks kirjuta: hello@edasi.org
  6. Kampaania auhinnad:
    • Peaauhind: peaauhinnaks on 3-tunnine merereis 11-le inimesele purjekal MeriOn Tallinna lahel. Teenust pakub Merele OU. Võitja saab valida aja E-N, 3 tundi. Auhinna väärtus on 420€ (ei sisalda toitlustust, selle saab lisaks tellida või ise kaasa võtta).
    • Lisaauhinnad: kõikide tellimuste vahel loositakse 3 lisaauhinda:
  7. Auhindade loosimine: auhindade loosimine toimub kohe pärast kampaania lõppu ja sellest antakse teada Edasi Facebooki lehel, võitjatega võetakse ühendust meili teel.
  8. Kõik auhinnad tuleb välja võtta 15. augustiks 2023. Hilisemaid pretensioone ei arvestata.
  9. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palume pöörduda: hello@edasi.org
  10. Kõigi Edasi tellimisvõimaluste kohta oleme kirjutanud Hakka tellijaks lehel ja sealt leiab ka vastused peamistele korduma kippuvatele küsimustele.

***

Ära kingi mõttetuid asju. Kingi parem Edasi

Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Pakume alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud tekste. Tegemist on üldhuviajakirjaga, kirjutame ühiskonnast, ettevõtlusest, kultuurist, elust ja heaolust, lisaks usutlused põnevate persoonidega. Meie eesmärk on teha Eesti parimat kvaliteetajakirja, nii veebis kui paberilEdasi on sõltumatu suurtest meediamajadest ja finantsinvestoritest. Lugejate ja Emori tagasiside kinnitab, et Edasi eristub teistest väljaannetest läbimõeldud sisu ja käsitlusviisiga ning vastab nõudliku lugeja ootustele. Meie kaasautorid on usaldusväärsed ja oma ala asjatundjad, kes oskavad rääkida keerulised asjad lihtsaks või siis igapäevased asjad põnevaks. Edasi ja meie ajakirja kontseptsiooni kohta leiab rohkem infot siit: mis on Edasi?

Tee Edasi ka enda mõtteks: loe, mida Edasi lugejad, kaasautorid, toetajad ja sõbrad meie ajakirja juures väärtustavad.