Mood, disain, arhitektuur: aprilli uudised

Oot-Oot Stuudio funktsionaalne mooduldiivan Mood on terrassimööbel, mis koosneb kolme tüüpi moodulitest: nurgamoodul, istmemoodul ja tumba. Foto: Oot-Oot Stuudio.

Ehkki aprill toob alles esimesed soojad kevadpäevad, on nii moeloojad kui mööblidisainerid mõtetega juba suves. Tutvustame nii Eesti kliimasse loodud välimööblit ning meie suvetemperatuuridega arvestavat uut kollektsiooni. Jätkame minisarja “Asjad, mis teevad kodust Eesti kodu”, heidame pilgu arhitektuurimaastikule ja soovitame näitust.

“Mood, disain, arhitektuur” on rubriik moest, disainist ja arhitektuurist huvitatud lugejale. Nopime infovoost välja silmapaistvad Eesti moe-, disaini- ja arhitektuurivaldkonda puudutavad sündmused ning soovitame põnevaid ja harivaid näitusi, filme ja podcast’e. Rubriigi varasemaid uudiseid saab lugeda siit: “Moe- ja disainiuudised”.

Silvia Pärmann

Silvia Pärmann on Edasi kaasautor, fotograaf ja ajakirjanik, kes on viimased kümme aastat toimetanud mitut arhitektuurile, disainile või moele keskenduvat ajakirja. Loe artikleid (269)