Mood, disain, arhitektuur: veebruari uudised

Raili Keivi looming kõrvuti 1970ndate ja 1980ndate aastate tööstuskeraamika klassikaga näitusel "Tuba". Foto: Evert Palmets.

Eesti Disainerite Liidu eestvedamisel tähistatakse 23. veebruaril Eesti disaini päeva ja sel puhul on põhjust esile tõsta erinevate kümnendite kodumaist disaini ning vaadata ka kodumaise tootedisaini tulevikku. Esimeseks sobib hästi tööstuskeraamika rambivalgusse tõstev näitus “Tuba” Tarbekunsti- ja Disainimuuseumis, tulevikku lubavad piiluda Stockholmi mööblimessil Eestit esindanud tudengite tööd.

“Mood, disain, arhitektuur” on rubriik moest, disainist ja arhitektuurist huvitatud lugejale. Nopime infovoost välja silmapaistvad Eesti moe-, disaini- ja arhitektuurivaldkonda puudutavad sündmused ning soovitame põnevaid ja harivaid näitusi, filme ja podcast’e. Rubriigi varasemaid uudiseid saab lugeda siit: “Moe- ja disainiuudised”.

Silvia Pärmann

Silvia Pärmann on Edasi kaasautor, fotograaf ja ajakirjanik, kes on viimased kümme aastat toimetanud mitut arhitektuurile, disainile või moele keskenduvat ajakirja. Loe artikleid (259)