Peatoimetaja üleskutse: aita meil teha Eesti parimat ajakirja – räägi oma sõpradele Edasist

Janeck Uibo. Illustratsioon Toon Vugts

Hea lugeja, aita meil levida ja saada tugevamaks. Palun räägi oma sõpradele Edasist ja kutsu neid tellijaks hakkama.

Meile on mitmed inimesed öeldnud, et Edasi sisu on parem kui tänane levi ja oleks vaja, et Edasil oleks rohkem lugejaid. Peatoimetajana on seda julgustav kuulda ja kinnitan, et teeme levi ning tuntuse suurendamise nimel tööd kõigi oma võimaluste piires. Müra on ümberringi aga palju ja suurte meediamajade kõrval konkureerida paras kunsttükk. Senise 6,5 aasta jooksul oleme aga kogenud ja seda kinnitavad ka Emori uuringud, et Edasi tugevuseks on eristumine kõikidest teistest Eesti väljaannetest. Nõudlik lugeja on olemas ja Edasi on ühiskonnale kasulik.

Pöördungi Sinu poole, hea lugeja ja tellija, et aitaksid meil levida ja saada tugevamaks. Palun räägi oma sõpradele Edasist, mida Sa meie väljaande juures hindad, ja kutsu neid samuti tellijaks hakkama. Soovita sõbral lugeda ka seda, mida teised lugejad, autorid ja partnerid Edasi juures väärtustavad.

Püsitellijad aitavad muuta ajakirja elujõulisemaks ning iga tellija teeb palju head isegi siis, kui ta ise ei jõua iga päev lugeda. Rahulik ja inspireeriv keskkond ei teki iseenesest ning see vajab püsivat hoolt. Võib mõelda ka nii, et Edasi on osa tellija heategevuskäitumisest parema keskkonna ja ajakirjanduse nimel. See on suuresti põhjus, miks mitmed ettevõtted ja ettevõtjad Edasit rahaliselt toetavad; nende kommentaare saad lugeda siit.

Alljärgnevalt mõned võimalused, mida sõbrale edastada:

  • Digitellimus – Era: aprilli lõpuni on meil ka pakkumine 6 kuuks koos kingitusega, mille leiab siit;
  • Paberajakiri: tähistame aprillis paberajakirja 4. sünnipäeva ja kuu lõpuni on meil väga atraktiivne pakkumine, kus peaauhinnaks loosime Ampleri elektrilise jalgratta, selle pakkumise leiab siit;
  • Digitellimus – Äri: sõlmides digitellimuse Äripaketi 5-le kasutajale aprillis, saate kingituseks Edasi paberajakirja aastatellimuse. Rohkem infot siin;
  • Edasi kingituseks: Edasi tellimus on ka eristuv kingitus, mille saab kiirelt ja mugavalt vormistada e-poes.
  • Kõikide tellimisvõimalustega saab tutvuda siin: Hakka tellijaks

Lõpetuseks:

“Nagu Eesti, nii on ka Edasi väike ime, mida ratsionaalselt võttes ei tohiks olemaski olla. Aga me oleme. Edasi on tehtud samast puust, meie sees on sama jonn, usk paremasse homsesse, headuse võitu. Väike Eesti jääb suures maailmas ellu siis, kui tal on maailmale anda midagi unikaalselt, et maailmal oleks kahju, kui ta peaks kaduma. Mõtleme samamoodi ka Edasist.”

Ühendame jõud, koos jõuame kaugemale!

Aitäh Sulle!

p.s. Edasi kontseptsiooni, lugejaprofiili ja reklaamivõimaluste kohta leiab infot siit.

Janeck Uibo

Janeck Uibo on Edasi.org asutaja ja peatoimetaja. Loe artikleid (264)