Suur intervjuu. Jüri Käo: “Mulle meeldivad juhid, kes julgevad otsustada”. Raivo Vare vestlus

Jüri Käo. Foto: Iris Kivisalu

Jüri Käo on tööstur ja suurettevõtja, kelle juhitavas kontsernis NG Investeeringud töötab kokku 5500 inimest, millega kaasneb juba ka täiendav sotsiaalne vastutus töötajate perede ees. Juttu tuleb kontserni arengust ja õppetundidest viimase 30 aasta jooksul, kuhu on mahtunud vähemalt neli suuremat kriisi. Mis on kriisidest läbituleku kuldvõtmeke? Ja millised on tema tähelepanekud Eesti Tööandjate Keskliidu ühe juhina Eesti riigi asjaajamise ning ootuste kohta.

Raivo Vare vestlus Jüri Käoga on esmalt ilmunud Edasi paberajakirja talvenumbris, mis on saadaval suuremates kioskites üle Eesti ja jaekaupluste ajakirjandusletis. Kõiki seniseid pabernumbreid saab osta Edasi e-poest.

Raivo Vare

Raivo Vare on hariduselt jurist, lõpetanud Tartu ülikooli õigusteaduskonna ja EBSi magistriprogrammi cum laude. Olnud riigiminister ning teede- ja sideminister, tippjuht pangandus- ning transpordi- ja logistikasektori firmades. Tegev paljude avaliku sektori ja erialaorganisatsioonide, samuti eraettevõtete juhtorganites. Kord kuus vahendab Raivo Vare Edasi lugejatele oma mõtteid tähenduslikest rahvusvahelise elu sündmustest. Loe artikleid (100)