Fotolugu: esimene härmatis. Hanno Kross

Sea Course, rada 13 I Foto: Hanno Kross

Eelmisel laupäeval peeti Jõelähtmes asuvas Estonian Golf & Country Club’is (EGCC) hooaja viimane võistlus. Hommik üllatas tugeva pakasega, peale mida täitus sotsiaalmeedia piltidega härmatisest ja külmast.

Peterburi tee I Foto: Hanno Kross

Peterburi tee. Igal hommikul sõidan mööda Peterburi maanteed ja näen, et kaevandus lõhkamiste tulemusel aina laieneb Maardu juures. Nii nagu hooldusmeeskond golfiväljakul, nii alustavad ka ehitajad oma päeva enne päikesetõusu.

Sea Course, rada 3 I Foto: Hanno Kross

Sea Course 3. Härmatise ja miinuskraadidega golfiväljakul mängida ei tohi – jäätunud taim murdub ja on haigustele pärast palju vastuvõtlikum. Vaade hommikul EGCC Sea Course’i kolmandale rajale.

Sea Course, rada 17 I Foto: Hanno Kross

Sea Course 7. Ega ma polnud arvestanud, et hommikul jalutuskäigu ajal nii kaua pilte teen, sõrmed külmetasid, kuid taevas oli nii ilus, et jooksin ühest kohast teise, et rohkem peale saada. Õnneks aitas jooksmine sooja saada. Pildil EGCC Sea Course’i 17 on näha griin ilusti mängijatele ettevalmistatud bunkriga, mis sellelt nurgalt paistab nagu süda!

Sea Course, rada 13 I Foto: Hanno Kross

Sea Course 13. Sügisesed värvid, muru veel roheline, väljak härmatisest valge ning päike korraldamas kõige selle jäädvustamiseks ilusa valguse. Ise ei pidanudki midagi tegema – loodus korraldas minu eest kõik ära. Päikesetõus igal hommikul on ainult sinu enda otsus, kas tahad seda näha või mitte…

Sea Course, vaade rõdult I Foto: Hanno Kross

Vaade rõdult. Vaade EGCC klubihoone rõdult Sea Course’i esimesele, 18-ndale ja 9-ndale rajale ning Soome lahele.

Hanno Kross

Hanno Kross on Jõelähtmes asuva Estonian Golf & Country Club’i juht, kes püüab ennast vormis hoida jalgrattaga tööle sõites ning aegajalt sõprade ja perega golfiväljakul ühiselt aega veetes. Keskmise liikumisharrastajana käsitleb ta oma kirjatöödes südamele olulisi teemasid, mis enamus on seotud spordi, kehakultuuri ja selle seostega laiemalt meie ühiskonnas. Loe artikleid (10)