Pakkumine välismaal elavatele eestlastele: telli Edasi ja naudi ilusat eesti keelt

Jõulud veedetakse ju ikka kodus. Vahel on aga nii, et kodu võib ajutiselt või ka pikemalt asuda teises keeleruumis. Siis on hea, kui leidub mõni pidepunkt, millest kinni hoida, mis meenutab Kodu-Eestit. Käesoleva pakkumisega kutsumegi kõiki välismaal elavaid eestlasi hakkama Edasi paberajakirja tellijaks, kõikide novembrikuus tellijate vahel loosime kolm kinkekomplekti, mis sisaldavad eestlaste armastatud kaubamärkide tooteid ja maitseid. Mis siin pikalt mõelda – telli Edasi paberajakiri endale välismaa-koju ja saad jõuluks kodutunde südamesse!

Edasi paberajakiri ilmub kvartaalselt alates 2019. aasta suvest ja üksiknumbri hind on 14,90 €. Aastas ilmub 4 numbrit: kevad (märts), suvi (juuni), sügis (september), talv (detsember). Kõiki varem ilmunud ajakirju saab osta e-poest.

Tellides Edasi paberajakirja hiljemalt 30. novembriks (k.a), jõuab uus, detsembri alguses ilmuv number tellija postkasti juba hiljemalt jõuludeks. NB! Kingiidee: paberajakirja tellimus on ka võrratu kingitus oma välismaal elavale sõbrale. Et ta ei unustaks ilusat eesti keelt. Ja eesti mõtteviisi.

Mis on Edasi? Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Pakume alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud tekste. Meie eesmärk on teha Eesti parimat kvaliteetajakirja, nii veebis kui paberil. Edasi on sõltumatu suurtest meediamajadest ja finantsinvestoritest. Lugejate ja Emori tagasiside kinnitab, et Edasi eristub teistest väljaannetest läbimõeldud sisu ja käsitlusviisiga ning vastab nõudliku lugeja ootustele. Meie kaasautorid on usaldusväärsed ja oma ala asjatundjad, kes oskavad rääkida keerulised asjad lihtsaks või siis igapäevased asjad põnevaks. Edasi ja meie ajakirja kontseptsiooni kohta leiab rohkem infot siit: mis on Edasi?

Loe, mida Edasi lugejad, kaasautorid, toetajad ja sõbrad meie ajakirja juures väärtustavad, ning tee Edasi ka enda mõtteks.

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Telli Edasi ja naudi ilusat eesti keelt”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 1.11.2022 – 30.11.2022
  4. Kampaania pakkumine: Kõikide kampaaniaperioodil paberajakirja tellijate vahel loositakse välja kolm auhinnakomplekti. Pakkumine kehtib väljapoole Eestit vormistatud tellimustele.
  5. Kampaania auhind: auhinnakomplektid sisaldavad kolme armastatud Eesti kaubamärgi tooteid:
    1. Kalevi kommikarp: tutvu Kalevi toodanguga
    2. Liköör Vana Tallinn Livikolt: tutvu Liviko toodanguga
    3. Ajakirja Edasi paberajakirjade komplekt: komplekt sisaldab kõiki seni ilmunud 14 ajakirjanumbrit ja riidest kotti
  6. Kampaanias osalemiseks:
    1. Saatke tellimiskiri e-posti aadressile tellimine@expresspost.eeTellimiskiri peab sisaldama väljaande nime, tellimisperioodi ja täielikku postiaadressi.
      1. E-arve püsimakselepinguga tellimuse korral saadetakse tellimiskirjale vastu info (viitenumber) lepingu vormistamiseks. Vormistage pangas e-arve püsimakseleping. Tellimus hakkab kehtima peale lepingu sõlmimist, järgmisest ilmumiskuust. Tellimuse hind 14,90 € + saatmiskulu.
      2. Aastase (4 ajakirja) tellimuse korral saadetakse tellimiskirjale vastu arve. Tasuge arve. Arve tasumisel hakkab tellimus kehtima järgmisest ilmumiskuust. Tellimuse hind 59,60 € + saatmiskulu (sisaldab 4 ajakirja saatmist).
    2. Välismaale tellimisega kaasneb saatmiskulu alljärgnevalt:
      • Euroopa (1. tsoon) – 9,67 € / ajakiri: Austria, Belgia, Bulgaaria, Hispaania, Holland, Horvaatia, Iirimaa, Itaalia, Kreeka, Leedu, Läti, Luksemburg, Malta, Moldova, Poola, Portugal, Prantsusmaa, Rootsi, Rumeenia, Saksamaa, Slovakkia, Sloveenia, Soome, Suurbritannia, Taani, Tšehhi, Ukraina, Ungari, Valgevene, Venemaa
      • kõik ülejäänud riigid (2. tsoon) – 12,20 € / ajakiri
    3. Saatmiskulude hind sõltub Express Postist ja võib ajas muutuda.
  7. Auhindade loosimine:
    1. Auhindade loosimine toimub 1. detsembril 2022.
    2. Auhindade võitjad kuulutatakse välja Edasi Facebooki kontol ning võitjatega võetakse otse ühendust ja lepitakse kokku auhinna üleandmises.
    3. Auhindade loosimisel lähevad arvesse paberajakirja tellimused, mille saaja aadress asub väljaspool Eestit.
    4. Kõik auhinnad tuleb välja võtta 2022. aasta lõpuks. Hilisemaid pretensioone ei arvestata.
  8. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palun pöörduda: hello@edasi.org

***

Tutvu ka Edasi veebiajakirjaga ja vormista püsitellimus siin

Tasulised artiklid on tähistatud märkega “Edasi Eksklusiiv” ja nende lugemiseks on kaks võimalust: vormistada püsitellimus (7,99 € / kuu) või osta artikkel (3,99 €). Makseviisidena on maksemoodulis valida: 1) kaardimakse (makseid haldab EveryPay); 2) mobiilimakse (makseid haldab Zlick). E-poes saab vormistada ka ühekordse maksega pikema perioodi tellimuse (3, 6, 12 kuud).

Rohkem infot Edasi tellimise kohta leiab siit: edasi.org/pusitellija

Vaata lühivideot: Edasi on nagu Eesti – väike ime