Merle Viirmaa: kuidas ümber käia suure saavutusvajadusega inimestega

Merle Viirmaa.

Alustasin septembris koostööd meeskonnaga, kes on minu jaoks ennenägematult suure saavutusvajadusega. Meeskond on juba saavutanud väga palju ning seadis lati järgmistesse kõrgustesse niivõrd suure hooga, mis ausalt öeldes imetluse kõrval ka küsimusi tekitas. On coach’i privileeg avada selliste väga võimekate potentsiaal olukorras, kus ka motivatsioon on suur. Samas huvitav, kus peituvad nende takistused, kuidas need inimesed meeskonnaliikmetena käituvad?

Juhuse tahtel, või kui soovite, siis vastupidi, sattusin samal ajal kuulama Thinkers50 Radar Awardiga auhinnatud dr Ruth Gotiani, kes on uurinud Nobeli preemia laureaatide ja olümpiavõitjate mõtteviisi, oskustepagasit ning kirjutanud saadud tulemustest oma värskes Amazoni bestsellerite hulka jõudnud raamatus “The Success Factor” (“Edufaktor”).

Merle Viirmaa

Merle Viirmaa on juhtimiscoach (PCC) ja AoEC coachingu programmide õppejõud EBS’s. Tal on 20 aastat juhikogemust Eesti suuremate meediaettevõtete juhatustes, coachina on ta olnud partner rohkem kui 100 juhile. Loe artikleid (13)