Kaidi Laur: ohtlikud kurvid – armumine & argipäev

Käesoleva aasta ühe parima mõtte sain suhteteraapia koolituselt. Vahel on nii, et sa kuuled midagi ja see kajab su seest vastu. Nagu leiaksid kaevust enda. Seda õpetust ei oska ma muudmoodi edasi anda, kui läbi näidete. Seega on seekordne kolumn täis elulisi juhtumeid.

Armudes on meil tunne, et oleme leidnud hingesugulase

Näide #1

Üks 65- aastane naine rääkis, et ta pole kunagi kuulnud oma ema kõva häälega naermas. Tema ema on täna üle 80. Lisaks sellele, et avastatud fakt teda kurvastas, sai ta aru, et on terve elu endale kaaslaseks valinud “pullimehi”. Need seltskonnahinged, kes naerutavad kõiki, eelkõige teda. Tema armunool tabab mehi, kes suudavad teda kõvahäälega naerma panna.

Kaidi Laur

Kaidi Laur on praktiseeriv terapeut, aimekirjanik, blogija, joogaõpetaja, stuudio City Yoga üks omanikest ning unistajast tervemõistuslik hedonist. “Inimene ja inimeseks olemine siiralt huvitab mind. Eriti mahlase ja vaimuka elu ning elamise kontekstis. Kirg elu mõista, kogeda ning nautida väljendub mu mõtisklustes ja töös.” Kirjutan Edasi keskkonnas teemadest, mis mind parasjagu on endasse haaranud. Enamjaolt on need tähelepanekud inimestelt, kellega kohtun teraapiaruumides, infokillud meditatsioonidest või reaalne elukogemus, mis võiks Edasi lugejate argipäeva inspireerida või mõttetööd ergutada. Loe artikleid (32)