Vice Versa: EiK & Ouu

Ouu ja EiK.

Oktoobrit helindab kodumaine eestikeelne muusika. Luubi alla on võetud EiKi uus lugu “Meie süü”, kus teevad kaasa ka villemdrillem, Maris Pihlap ja Mattias Tirmaste, ning Ouu singel “Värvides”.

EiK on muusik ja luuletaja, kes seob oma loomingus emakeelsed tekstid alternatiivse hiphopiga. Püüdes pidevalt elu lihtsustatud lühivormidesse jäädvustada, triivib EiK üha kaugemale räppmuusika seatud piiridest ning tikib oma teostesse mõjutusi nii indie’st, filmikunstist kui viimaste sajandite sürrealistidelt.

Liisi Voolaid

Liisi Voolaid toimetab igapäevaselt muusika- ja kommunikatsioonivaldkonnas, toetades kodumaiseid artiste, ettevõtmisi, üritusi ja teeb kaastööd meediaväljaannetele. Suure osa oma ajast veedab Liisi ka DJ rollis, mängides mõnusatele inimestele enda lemmikmuusikat, mille ühisnimetajateks on soul, funk, mahe värskus ja maailma tummiseima gruuvi aluseks olev pill – basskitarr. Liisi kirjutab Edasile muusikast ja sellega seotud inimestest, püüdes tuua nende olemust lugejatele lähemale. Ja inspireeruda. Loe artikleid (80)