Pakkumine asutustele ja ettevõtetele: telli Edasi ja vii oma meeskond uuele tasemele

Iga ettevõtmise edu taga on pühendunud, tark ja laia silmaringiga meeskond. Sellised inimesed oskavad hinnata aeglase ajakirjanduse võlu. Kutsume kõiki edumeelseid organisatsioone ajakirjaga Edasi tutvuma ning hakkama tellijaks. Septembris saab ajakiri Edasi 7-aastaseks ja tähistame seda 2 kuud kestva sünnipäevapakkumisega ettevõtetele ja asutustele. See on pakkumine, millest hea tahtmise korral võidab kogu meeskond.

Mis on Edasi? Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Meie eesmärk on teha Eesti parimat kvaliteetajakirja. Edasit iseloomustab puhas ja rahulik disain ning läbimõeldud sisu: arendavad teemad ja käsitlusviis, ettevõtlik ja eluerve hoiak ning usaldusväärsed kolumnistid ja kallutamata sisu. Artiklites ei esitata lihtsalt infot, vaid sünteesitakse, lugeja saab läbi mõeldud asja, et panna see pusletükk oma maailmapilti. Kaasautoriteks on oma ala professionaalid. Oma lugejatena näeme kõiki inimesi sõltumata nende sotsiaalsetest tunnustest ja elukohast. Lugejaid ühendav moment on uudishimu maailma vastu. Edasi on 7 aastat ilmunud veebis, kus meil on tänaseks ca 40–50 tuhat unikaalset kasutajat kuus, alates 2019. aprillist ilmub 4 korda aastas ka paberajakiri. Rohkem infot Edasi kohta allpool avanevatel linkidel.

PAKKUMINE:
Iga äripaketi digitellimusega kingituseks
paberajakirja aastatellimus!

Valikus on 2 paketti: 6 kuud 199€+km või 12 kuud 399€+km.
Üks pakett sisaldab lugemisõigust kuni viiele inimesele.

Kõik Äripaketi tellijad osalevad loosimises:

  • Kõikide septembris ja oktoobris äripaketi sõlminud organisatsioonide vahel loosime välja 8 auhinda, mis igaüks sisaldab kahte tunniajalist kohtumist coach‘iga. Coach‘ideks on Eesti tuntuimad tippjuhtide coach‘id Toomas Tamsar (Professional Cerified Coach) ja Merle Viirmaa (Professional Cerified Coach). Tegemist on ka Edasi püsiautoritega, kelle juhtimisalaseid artikleid saab lugeda Edasis igal kuul.
  • Loosimised toimuvad kaks korda: 1. oktoobril kõikide septembri tellijate vahel (4 auhinda) ja 1. novembril kõikide oktoobris tellijate vahel (4 auhinda).

Kellele on Äripakett mõeldud ja kuidas tellida:

  • Äripakett on sobiv ettevõtte tippjuhtkonnale, aga miks mitte ka väike üllatuskingitus tiimijuhtidele. Huvi korral palume saata e-kiri aadressile hello@edasi.org ja lisada sinna arve saaja ärinimi, perioodi pikkus (6 või 12 kuud) ning kuni viie kasutaja nimed ja meiliaadressid (NB! Lugejakontod on nimelised, üldmeiliga seda siduda ei saa). Peale arve tasumist aktiveeritakse lugemisõigused ja kõik kasutajad saavad selle kohta “Tere tulemast” kirja. Kasutajate kontakte saab perioodi jooksul muuta.
  • Tellimiskirjaga koos palume saata ka ettevõtte aadressi, kuhu soovitakse paberajakirja saada. Aasta jooksul ilmub 4 ajakirja (detsember 2023, märts 2024, juuni 2024, september 2024) ja esimene tellitud number jõuab postikastidesse detsembri keskel.

Märkus. Kõiki varasemaid paberajakirja numbreid saab osta e-poest.

Idee personaliosakonnale:

  • Rõõmusta meeskonda: mõeldes peatselt saabuvatele jõuludele, siis Edasi lugemisõiguse kinkimine oma meeskonnale oleks kahtlemata eristuv, väikese kuluga, aga väärtuslik kingitus, mille mõju kestab pikemalt. Lugemisõigused saab aktiveerida soovitud päeval ja kellaajal kõigile üheaegselt. Alates 25 ja 50 lugejakontost erihind. Huvi korral palume saata e-kiri: janeck.uibo@edasi.org

***

Alternatiiv: Telli erakliendina, püsimakse 7.99€ kuus

Lugejaks saab soovi korral registreeruda ka erakliendina, kõige lihtsam viis selleks on tasulise artikli all oleva maksemooduli kaudu. Ava üks Edasi Eksklusiivi artikkel ja vali sobiv makseviis. Peale tellimuse edukat vormistamist saadetakse e-posti aadressile kiri pealkirjaga “Täname, et sõlmisid Edasi Eksklusiivi püsitellimuse”. Tasulised artiklid avanevad brauseris edaspidi automaatselt, ilma täiendava sisselogimiseta. Kui on soov soetada lugemisõigus kindlaks perioodiks (3, 6, 12 kuud), saab seda teha e-poes.

NB! Kampaaniapakkumine: Eraisikutest tellijatele kehtib perioodil 1.09 – 31.10 pakkumine “Telli Edasi ja saad targemaks”, kus auhindadeks 3 mikrokraadikursust Eesti ülikoolides ja 10 virtuaalpääset Eesti suurimale innovatsioonikonverentsile Telia Digital Hub.

Loe Edasi kohta ja lisaks ja tee läbimõeldud otsus