Merle Viirmaa: inimesed pole koormatud ja stressis ainuüksi töö, vaid kogu igapäevaelu tõttu. Coachiva juhtimisstiili eelistest

Merle Viirmaa.

Inimeste töölt lahkumise peapõhjus on teadupärast kehv juhtimine. Tööjõuliikumise tsunaamis on eelis juhtidel, kes töötajate ootustele kõige paremini vastavad. Ja need ootused on kõrged – inimesed pole koormatud ja stressis ainuüksi töö, vaid kogu igapäevaelu tõttu. Räägime coachiva juhtimisstiili eelistest ja rakendamisest tänapäeva maailmas.

Kui Martin Seligman, positiivse psühholoogia üks rajajaid, on öelnud, et viimase 200 aastaga on inimkond läbi teinud suurema progressi kui eelneva pea 14 000 aastaga, siis viimased 20 aastat on omakorda toonud inimkonna ajaloos rohkem muutusi kui viimased 200 aastat. Vähe sellest, kevadest 2020 on kogu maailm muutunud, arenenud ja kohanenud kordades kiiremini kui viimasel 20 aastal.

Merle Viirmaa

Merle Viirmaa on juhtimiscoach (PCC) ja AoEC coachingu programmide õppejõud EBS’s. Tal on 20 aastat juhikogemust Eesti suuremate meediaettevõtete juhatustes, coachina on ta olnud partner rohkem kui 100 juhile. Loe artikleid (13)