Ajakiri Edasi pidas pidu

Foto: Diana Unt

Ajakiri Edasi sai 6-aastaseks. Tähistasime seda sündmust ja ühtlasi ka paberajakirja sügisnumbri ilmumist koos kaasautorite, partnerite, toetajate ja lähemate sõpradega Fotografiskas mõnusa koosviibimisega. Vaimutoitu pakkus põnev vestlusring keskkonna teemadel, kus Kristjan Port, Kai Realo, Aveliina Helm ja Raivo Vare arutlesid meie ees seisvate väljakutsete üle.

Täname kõiki tellijaid, koostööpartnereid, lähemaid ja kaugemaid pöidlahoidjaid. Edasi meeskond on endiselt kõrgelt motiveeritud ja jätkame oma missiooni – teha Eesti parimat kvaliteetajakirja. Kui soovid meid selles aidata, siis oleme tänulikud, kui levitad oma tutvusringkonnas meie kohta sõna ning kutsud oma sõpru samuti tellijaks hakkama. Kuni detsembri alguseni on selleks eriti õige aeg, sest käimasoleva tellimiskampaania raames loosime välja viis AEGAON käekella, lisaks mitmeid muid auhindu, et ka tellimisprotsess oleks veel põnevam!

Tegime iseendale sünnipäevaks samuti paar kingitust.

Juhus viis meid kokku 18-aastase, suurte sihtidega ja väga motiveeritud sportlase Hanna Maria Antsoniga, kes on seadnud endale eesmärgiks saada järgmiseks eestlasest naistippfreestyle-suusatajaks pärast Kelly Sildarut ning otsustasime oma kirjastuse võimalustega olla talle toeks tema teekonnal, et pääseda 2026. aasta taliolümpiamängudele Milanos ja Cortina d’Ampezzos. See on tal hull plaan, aga Hanna toetamine tundus meile nii õige asi, tema pühendumine on muljetavaldav, meie väärtused on väga sarnased, lisaks on väga sümpaatne see, et ta soovib olla omaealistele positiivseks eeskujuks, innustada noori väljuma virtuaalmaailmast ja kirglikult avastama ka “päris elu” võlusid; julgustada noori otsima, katsetama ja leidma oma kutsumust ning süstida usku, et kunagi pole liiga hilja ja kõik on võimalik, kui mitte alla anda ja tõeliselt tahta. 2020-2021 treenis ta Kelly Sildaru kõrval, treener Mihkel Ustavi käe all. Alates käesolevast septembrist õnnestus tal minna treenima Šveitsi spordiakadeemiasse Davosis. Hoiame Hannale tugevalt pöialt ja kutsume ka kõiki Edasi sõpru teda võimalusel toetama, sest teekond on pikk ning head abilised annavad tegijale endale palju jõudu ja usku juurde. Pühendunud inimese toetamine annab südamesse väga hea tunde.

Hanna Maria tegevustega saab kursis olla: Instagramis, Facebookis ja Youtube’i kanalil.

Teine kingitus puudutab Edasit tutvustavat videoklippi, millele palusime teksti peale lugema Mait Malmsteni. Nüüd annab see klipp veel paremini meie lugu edasi. Videot saab filmitreilerina näha ka suurel ekraanil, külasta oktoobri ja novembri jooksul Sõpruse kino vanalinnas ja Noblessneris Tallinnas.

Palju õnne meile kõigile!

GALERII. Edasi sünnipäev ja paberajakirja sügisnumbri tutvustus

This slideshow requires JavaScript.

Janeck Uibo

Janeck Uibo on Edasi.org asutaja ja peatoimetaja. Loe artikleid (264)