Madis Müür: jõukas Eesti. Tegevused, mis viivad netoväärtuse järjest kiirenevale kasvule

Peaaegu kõik me unistame mingil määral rahast ja jõukusest, kunagi pole seda küllalt. Teisest küljest on unistamine tühi ajaraisk, kui sel puudub tähtaeg. Kui ei hakatagi tegutsema, lükates unistusi aina edasi, kuni mingil hetkel vanemas eas asendub unistamine kahetsemisega. Nii pole mõtet rallit sõita.

Hea uudis on see, et tegelikult on jõukuse kasvatamine kättesaadav kõikidele ja seda protsessi annab ka suures osas automatiseerida, nii et lisaaega ja vaeva palju ei kulugi. Ma ei räägi siin mingisugustest püramiidkseemidest või järjest popimaks minevatest coinidest, vaid sadade miljonite inimeste peal korduvalt ennast ära tõestanud teekonnast: teenistuse tõstmine – säästmine – investeerimine. Töötab iga kord.

Madis Müür

Madis Müür on investor, ettevõtja ja endine edukas elukutseline pokkerimängija. Madis jagab Edasi lugejatega oma isiklikke investeerimiskogemusi, tähelepanekuid, õppetunde ning mõtteid, kuidas erialase eneseteostuse, sissetulekute tõstmise, säästmise ja investeerimisega enda jõukust kasvatada. Jõukam ühiskond on ka õnnelikum, tervem ja enda valikutes vabam. Loe artikleid (8)