Hannes Kuhlbach: vähem müra, palun

Suvi 2017 tiksub minevikuks. Möödaläinud pärtlipäev tähistas vanarahva jaoks suviste tegemiste hooaja lõppu ja mõttelise joone ületamist teel sügisesse.

Tänapäeval tähendab see suvise muretuma ja siia-sinna kulgemise asendumist argisega, rutiinist ja kohustustest kantuga. Kohe-kohe algab kool ning omal moel puudutab see meid kõiki. Ka need, kes ei kasvata kooliealisi lapsi, saavad kantud septembrisaginast, olgu selveris või liikluses. Hommikud on rõsked ja päevasooja järjest napimalt. Ehk pakub vananaistesuvi veel põgusat tagasipilku selle suve tähenduste koondamiseks, mine sa tea.

Hannes Kuhlbach

Hannes Kuhlbach on kliiniline psühholoog. Tegusa elu jooksul on ta olnud erinevates ametites kinnisvaramaailmas, suhtekorralduses ja panganduses. “Kõiges, mida saab nimetada äriks, on sügav inimlik ja isiklik pool ning just see aspekt huvitabki mind oma tänastes tegevustes. Omades oma töös privileegi näha sügavale inimeste eludesse ja sisemaailma, äratab see ka endas varjatud tundeid ja mõtteid. Neid ongi heameel üldistatud ja põimitud kujul Edasi veergudel avatud ja mõtelda armastavale lugejale edastada." Loe artikleid (66)