Alex Ljadov // vlog: CPH Ironman 2017. Järgmisel aastal triatlonil näeme!

Ironman triatlon ei ole vinge üritus ainult osavõtjatele, vaid pakub emotsioone ka pealtvaatajate jaoks. Nädal tagasi sõitsin koos oma pere ja sõpradega Kopenhaagenisse, et kaasa elada Rauno Pikkorile ja Tarmo Lillsoole, kes täpselt aasta tagasi otsustasid, et teevad kaasa täispika Ironmani triatloni ja just Kopenhaagenis. Olles varahommikul tuhandete sportlaste seas ja nähes nende lootusrikkad nägusid, süttis ka minus spordipisik ja just sel hommikul tegin lõpliku otsuse järgmisel aastal ka ise täispikast Ironman triatlonist võistlejana osa võtta.

Kindlasti ässitas mind tagant ka fakt, et mu isa on omal ajal osalenud kahel järjestikusel aastal Hawaii Ironmanil, mida loetakse triatloni MM-ks ja mis on maailmas loomulikult kõige prestiižsem triatlon. 1989.aastal sai ta lõppajaks 09:05:26, mis oli tolle aja ning varustuse kohta väga kõva tulemus ja andis 39 koha. Samuti sõitis ta Hawaiil endise tippjalgratturina välja tolle aasta parima rattaaja. Eestlastest on see endiselt kõigi aegade 13-s tulemus täispikal triatlonil.

Kopenhaagenis oli Pikkori eesmärgiks saavutada aeg alla 10 tunni ja Lillsoo eesmärk alla 11 tunni. Seda, kuidas see meestel õnnestus ja kas neist said “raudsed mehed”, saab näha järgnevast videost.

Stay fab, Alex
instagram@alexandraelizabethljadov
snapchat@alexandraljadov
2satans

Alex Ljadov

Alex Ljadov on maailmarändur, kelle reisikohver paikneb hetkel boheemlaslikus West Harlemi korteris. Aeg-ajalt kirjutab ta Edasile oma tegemistest modellimaailmas ja kreatiivsest elust originaalsuse mekas New York’is. Loe artikleid (19)