Podcast Buum: kriisijuhtimise trendid ja meetodid

Seekordse Buumi keskseks teemaks on kriisijuhtimine ja saates on külas AS Eleringi sünkroniseerimisprogrammi direktor ning endine siseministeeriumi päästepoliitika asekantsler Hannes Kont. Jutuks tulevad kriisijuhtimise trendid ja meetodid, aga ka eduka kriisijuhtimise nipid, mida saab kasutada nii riiklikul tasandil kui ka isiklikus plaanis.

Saate maailmamajanduse osas tehakse juttu Elon Muski Twitteri-ostu plaanidest ja kultusbrändide Ferrari ning Giorgio Armani lähenemisest teineteisele. Vaadatakse otsa ka luksuskaupade äri laiematele trendidele, samuti IMFi-poolsele maailma majanduskasvu prognoosi alandamisele. Sekka räägitakse ka lõbusamaid jutte sellest, kuidas nii Columbia maffial kui ka keskmisel perefirmal on sarnased väljakutsed oma liiga kauaks pukki jäänud pealike väljavahetamisel. Saatejuhid on Ott Pärna ja Raivo Vare.

Buum on Kuku raadio eetris kord nädalas olev saade investorile, ettevõtjale, aga ka lihtsalt majandushuvilisele. Majandust ning julgeolekut vaatlevad ja analüüsivad Raivo Vare, Anto Liivat ja Ott Pärna.