Ruti Einpalu: teekond paremaks mõjutajaks algab kuulamisest

Kõigis emotsionaalselt laetud olukordades on oluline kõrvale heita ratsionaalsed argumendid. Foto: Shutterstock

Kõigis emotsionaalselt laetud olukordades on oluline kõrvale heita ratsionaalsed argumendid. Ratsionaalsel kauplemisel ja argumentidel põhinevad probleemilahendusstrateegiad ei tööta, inimesed soovivad, et neid esmalt mõistetaks ja nendega arvestataks.

Aeg-ajalt, aga siiski üsna harva leian end lugemas midagi, mis mind sügavalt inspireerib. Siiamaani on mulle üheks suurematest “ahhaa”-dest olnud neuroteaduse maailma seoste avastamine juhtimise ja suhtlemisega. Nüüd aga juhtus, et sattusin kuulama intervjuud Chris Vossiga, 23-aastase staažiga FBI juhtiva pantvangiläbirääkijaga.

Ruti Einpalu

Ruti Einpalu on üle kümne aasta viinud läbi juhtide arenguprogramme ja koolitusi, mis on suunatud tulemuslikumale inimeste ja muutuste juhtimisele. Viimastel aastatel on koolitamisele lisandunud töö mentori ja coachina. Coachingust on saanud minu tõeline kutsumus. Näen selles kõigile ammendamatut arenguvõimalust. Ruti Einpalu kuulub International Coach Federation Estonia (ICF Estonia) ühingusse. Rohkem artikleid leiad blogist rutieinpalu.com. Loe artikleid (40)