Hedvig Hanson: Kaotatud intiimsuse otsinguil. Järelmäng

Hedvig Hanson.

Käisin paar päeva tagasi külas oma sõbrannal, istusime verandal, nautisime kaunist järvevaadet ning sumeda augusti paitust. Laual oli värske Eesti Ekspress, aga ma mõtlesin, et nii kenal päeval ei taha ma seda lehte sirvida. Ja sellest mõttest oli hea.

Siiski sai mu sõbranna telefonikõne, jäi kauemaks rääkima ning ma siis sirvisin ikkagi. Jõudsin Kranaadi naljarubriiki ning nägin ennast ning oma tsitaati: “Igal pool näeb, et ainult seksi on vaja.” Minust oli selle tsitaadi juurde valitud foto, kus mu jalad on Viljandi lossimägede kividel tasakaalu hoidmiseks harkis ning tuul lehvitab mu kleidisaba. Bingo!

Hedvig Hanson

Hedvig Hanson on Edasi kaasautor. Tuntud peamiselt tundliku muusikuna, kuid tegelenud ka kirjutamisega, ta on teinud kaastööd Postimehele, ERR Kultuurile, ajakirjale Sensa ja Eesti Naine. Hedvig on kirjutanud ka kaks raamatut - dokumentaalne traagiline lugu näitlejannast vanaemast, "Jutustamata lugu. Ellen Kaarma." (2012) ning isiklik, maa- ning artistielu päevik, "Kirju mandrilt" (2016). Loe artikleid (144)